ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: Έβαλε τον 2χρονο γιο της με σύνδρομο Down στο πλυντήριο ρούχων

Και πόσταρε την εικόνα στο Facebook

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: Έβαλε τον 2χρονο γιο της με σύνδρομο Down στο πλυντήριο ρούχων

​Η 21χρονη Κόρντνει Στιούαρτ από το Ρένφριουσαιρ της Σκωτίας φαίνεται πως βρήκε πολύ αστείο το να βάλει το 2χρονο αγοράκι της το οποίο έχει σύνδρομο Down μέσα στο… πλυντήριο ρούχων!

ad_176041942.jpg
Για αυτό και περήφανη για την πράξη της, απαθανάτισε την στιγμή και ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε στο Facebook.

Όπως καταλαβαίνετε αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με κάποιον από τους «φίλους» της να ενημερώνει την αστυνομία για το περιστατικό.

ad_176041943.jpg
Η ίδια αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις της και ισχυρίστηκε μέσω Facebook πως το αγοράκι της σκαρφάλωσε με δική του πρωτοβουλία.

«Αγαπά το πλυντήριο ρούχων. Βγάλαμε μια φωτογραφία. Φαίνεται καθαρά πως γελά στη φωτογραφία. Δεν καταλαβαίνω, τι πίστευαν ότι του κάνω; Ότι θα τον βάλω σε πρόγραμμα στο πλυντήριο; Νομίζω ότι είναι γελοίο. Δεν θα έπρεπε να καλέσουν την αστυνομία ανώνυμα. Η αστυνομία γνωρίζει ποιος κάλεσε και δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο που δεν μπορούν να μου πουν» τόνισε η νεαρή.

Courtney-Stewart (1).jpg
Μετά από πάρα πολλά σχόλια, στα οποία την κατηγορούσαν ή την έβριζαν ααγκάστηκε να κατεβάσει τη φωτογραφία και σοκαρίστηκε όταν είδε αστυνομικούς στην πόρτα του σπιτιού της.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι της έγιναν συστάσεις και πως πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από κοινωνικές υπηρεσίες για τη φροντίδα του παιδιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top