Έγκλημα με τουρίστες στην Αλβανία: ΝΕΚΡΟΙ δύο Τσέχοι από πυρά αυτόματου όπλου

Ο δράστης βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τα θύματα

Δύο Τσέχοι τουρίστες έχασαν τη ζωή τους από πυρά αυτόματου όπλου το βράδυ της Παρασκευής, στην Αλβανία. Οι δυο τους βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους και κατευθύνονταν προς ένα φυσικό πάρκο στο βόρειο τμήμα της χώρας, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία συνέλαβε δέκα υπόπτους.

«Ο 27χρονος Μίχαελ Σβάτος και η 36χρονη Άννα Κοσίνοβα, βρέθηκαν νεκροί στο Πρεκάλ, σε απόσταση 150 χλμ. βορείως των Τιράνων, μέσα στο αυτοκίνητό τους που έφερε πινακίδες της Τσεχικής Δημοκρατίας», διευκρίνισε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο δράστης βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τα θύματα. Η αστυνομία βρήκε ένα Καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητο και γύρω στους δέκα κάλυκες έξω απ' αυτό.

«Ένας από τους δράστες ενδέχεται να ταξίδευε μαζί με τα θύματα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έκλεψαν τα πράγματα των τουριστών και έριξαν το αυτοκίνητο σε χαράδρα.

Ο Μίχαελ Σβάτος και η Άννα Κοσίνοβα κατευθύνονταν σε κάμπινγκ, όπου θα συναντούσαν μια ομάδα Τσέχων τουριστών.

Η περιοχή αυτή, ανάμεσα σε κορυφές που φθάσουν τα 2.400 μέτρα, προσελκύει τουρίστες τόσο από τ�� δυτική όσο και από την κεντρική Ευρώπη, ιδιαίτερα Τσέχους. Το 2001, τρεις Τσέχοι τουρίστες είχαν εξαφανισθεί σ' αυτή την ορεινή περιοχή.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top