ΦΡΙΚΗ: Μεθυσμένος οδηγός 10 φορές πάνω από το όριο έπεσε πάνω σε καρότσι με δίδυμα-ΦΩΤΟ

Τα μικρά πετάχτηκαν στον αέρα

ΦΡΙΚΗ: Μεθυσμένος οδηγός 10 φορές πάνω από το όριο έπεσε πάνω σε καρότσι με δίδυμα-ΦΩΤΟ

Στο νοσοκομείο αναρρώνουν δίδυμα μωράκια ηλικίας ενός έτους, τα οποία χτυπήθηκαν από οδηγό που ήταν πολύ μεθυσμένος. Μάλιστα το αλκοτέστ έδειξε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ 10 φορές πάνω από το όριο.

Συγκεκριμένα η μαμά τους, τα πήγε βόλτα με τα καροτσάκι τους στις 30 Μαΐου σε πάρκο της πόλης Σεβαστούπολης στην Κριμαία, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο έπεσε με φόρα πάνω στο καρότσι πετώντας τα μωρά στον αέρα.

PAYTwins2.jpg

Η μητέρα των μω��ών πανικόβλητη, προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία της ενώ τα μωρά έκλαιγαν με λυγμούς.

Περαστικοί ειδοποίησαν το ασθενοφόρο και την αστυνομία ενώ μια αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε «Η μητέρα έπεσε πάνω στο αμάξι για να προστατεύσει τα παιδιά της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Το ένα μάλιστα έσκασε δίπλα στον τροχό του αυτοκινήτου του μεθυσμένου οδηγού. Αν δεν φώναζε η μάνα, ο οδηγός σίγουρα θα είχε πατήσει το μωράκι.»

PAYTwins3.jpg

Όταν η αστυνομία κατέφτασε στο σημείο, πέντε λεπτά μετά, είδε τη μαμά να κρατά αγκαλιά τα μωρά της και τον οδηγό που δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης, να παραμένει ακίνητος μέσ�� στο αμάξι.

Τις φωτογραφίες με τα τραυματισμένα μωρά και όχι μόνο, έδωσε στη δημοσιότητα ο online χρήστης Vadim, ο οποίος είπε ότι η μητέρα των διδύμων του έδωσε την άδεια προκειμένου να είναι βέβαιη πως ο άνδρας που χτύπησε τα παιδιά της θα τιμωρηθεί.

PAYTwins4.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top