Ερντογάν: «Θα παραιτηθώ αν βρείτε έστω κι ένα τέτοιο χρυσό κάθισμα λεκάνης στο παλάτι μου»

Κόντρα έχει ξεσπάσει με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου

Ερντογάν: «Θα παραιτηθώ αν βρείτε έστω κι ένα τέτοιο χρυσό κάθισμα λεκάνης στο παλάτι μου»

Αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ταγίπ Ερντογάν και του ηγέτη της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, σχετικά με το παλάτι του Τούρκου προέδρου, το οποίο έχει επιφάνεια 200.000 τ.μ.

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι θα παραιτηθεί αν ο ηγέτης της αντιπολίτευσης βρει έστω κι ένα χρυσό κάθισμα λεκάνης στο Μέγαρο αυτό, όπως ισχυρίστηκε ο δεύτερος σε προεκλογική του συγκέντρωση στη Σμύρνη το Σάββατο.

Το παλάτι των 1.000 δωματίων, το οποίο έχτισε ο Ερντογάν με κόστος 250 εκατ. δολάρια έχει γίνει το «μήλον της έριδος» μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έχει κατηγορήσει επανειλημμένα τον Ερντογάν για υπερβολική σπατάλη κατά τις προεκλογικές του ομιλίες ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουνίου. «Κύριοι στην Άγκυρα, παλάτια κτίστηκαν για εσάς, αεροπλάνα και αυτοκίνητα Mercedes αγοράστηκαν... χρυσά καθίσματα αγοράστηκαν, έτσι χρησιμοποιείτε την τουαλέτα», είπε χαρακτηριστικά σε προεκλογική συγκέντρωση το Σάββατο.

«Τον προσκαλώ να έρθει παρακαλώ και να περιηγηθεί. Αναρωτιέμαι αν θα μπορέσει να βρει έστω κι ένα τέτοιο χρυσό κάθισμα λεκάνης σε κάποια από τις τουαλέτες. Αν το βρει, θα παραιτηθώ από την προεδρία» δήλωσε ο Ερντογάν σε συνέντευξή του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top