Πούλησαν 11χρονη για "νύφη" έναντι 17.000 ευρώ- Ο «σύζυγος» την βίαζε ασταμάτητα!

Πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του ενώ την κακοποιούσε και η οικογένειά του!

Πούλησαν 11χρονη για "νύφη" έναντι 17.000 ευρώ- Ο «σύζυγος» την βίαζε ασταμάτητα!
Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του «συζύγου» της και της οικογένειάς του πέρασε ένα 11χρονο κορίτσι στην Ισπανία το οποίο πουλήθηκε το 2014 ως «νύφη» έναντι 17.000 ευρώ.

Η άτυχη κοπέλα υπέστη αλλεπάλληλους βιασμούς από τη στιγμή που έφτασε στο Βαγιαδολίδ, την πόλη όπου ζει η οικογένεια του 19χρονου γαμπρού-αγοραστή: «Την απειλούσαν, της επιτίθεντο συνεχώς και τη�� υποχρέωναν να έχει σεξουαλικές επαφές με τον "σύζυγό" της» διευκρίνισε η αστυνομία.

Επίσης ήταν υποχρεωμένη να δουλεύει σε αγροτικές εργασίες, «στον τρύγο και το μάζεμα της πατάτας, και δούλευε εντατικά όλη την ημέρα χωρίς να την πληρώνουν για αυτό».

Ο νεαρός, οι γονείς του και οι γονείς της 11χρονης, όλοι τους ρουμανικής καταγωγής, συνελήφθησαν μετά από επιχειρήσεις που πραγματοποίησε η αστυνομία στο Βαγιαδολίδ και τη Σεβίλλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη κατάφερε τελικά να τηλεφωνήσει στη μητέρα της για να ζητήσει βοήθεια όμως η οικογένεια στην οποία την είχαν πουλήσει ζήτησε να της καταβάλουν 10.000 ευρώ για να την αφήσουν να φύγει. «Της τράβηξαν βίαια τα σκουλαρίκια από τ' αυτιά της» για να αποπληρώσει το χρέος της, ανέφεραν αστυνομικοί.

Οι αγοραστές της την έστειλαν τελικά πίσω στην οικογένειά της αλλά για κακή τους τύχη τους παρακολουθούσε η αστυνομία...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top