ΕΞΑΛΛΗ λεσβία βουλευτής: ΑΠΕΙΛΕΙ να αποκαλύψει εξωσυζυγικές σχέσεις συναδέλφων της!

«Αν θέλεις να απορρίψεις αυτές τις αρχές, καλύτερα να κοιτάξεις τις δικές σου οικογενειακές αξίες και να το σκεφτείς»

Έξαλλη είναι η λεσβία βουλευτής των Δημοκρατικών Πατρίτσια Τοντ με τους Ρεπουμπλικάνους συναδέλφους της, λόγω της αντίθεσής τους στο γάμο μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου: Απειλεί να βγάλει τις εξωσυζυγικές τους σχέσεις στη φόρα!

fghsfjh.jpg
«Δεν θα συμφωνήσω και δεν θα επιτρέψω σε βουλευτές να μιλάνε για «οικογενειακές αξίες», όταν οι ίδιοι διατηρούν εξωσυζυγικές σχέσεις και ξέρω πολλούς που έχουν και με τα άτομα που την έχουν», άστραψε και βρόντηξε η Πατρίτσια στο λογαριασμό της στο Facebook.

«Θα αποκαλύψω τους αιρετούς που θέλουν να κρύβονται», είπε η ίδια, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει προς το παρόν ποιους εννοούσε.

Η Τοντ είναι η πρώτη και μοναδική γυναίκα βουλευτής στην Αλαμπάμα, η οποία έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι είναι λεσβία. Την αντίδρασή της αυτή, πυροδότησε η κριτική των Ρεπουμπλικάνων, ύστερα από δικαστική απόφαση που ανέτρεψε την απαγόρευση της πολιτείας της Αλαμπάμα για την τέλεση γάμων ατόμων του ίδιου φύλου.

Συγκεκριμένα, η Τοντ τα έβαλε με τον πρόεδρο της πολιτειακής Βουλής, Ρεπουμπλικάνο Μάικ Χάμπαρντ, ο οποίος έκρινε την απόφαση εξωφρενική, προσθέτοντας: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις συντηρητικές χριστιανικές αξίες, που κάνουν την Αλαμπάμα ένα ξεχωριστό μέρος για να ζήσει κανείς».

«Αν θέλεις να απορρίψεις αυτές τις αρχές, καλύτερα να κοιτάξεις τις δικές σου οικογενειακές αξίες και να το σκεφτείς», ήταν η άμεση απάντηση της Τοντ.

«Είναι κοινό μυστικό στο Μοντγκόμερι ότι οι βουλευτές έχουν σχέσεις με διαφορετικά άτομα (που δουλεύουν για αυτούς)… γραμματείς, υπάλληλους γραφείου και άλλους τέτοιους», συνέχισε, προσθέτοντας πως μετά τις δηλώσεις της δέχτηκε ακόμα και απειλές για τη ζωή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top