Το «love story» του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα στη μεγάλη οθόνη

Ταινία θα γίνει το πρώτο τους ραντεβού

​Μια ιστορία αγάπης θα μεταφερθεί από την πραγματική ζωή στην μεγάλη οθόνη του σινεμά. Το ιδιαίτερο όμως με την συγκεκριμένη είδηση είναι ότι οι πρωταγωνιστές της ρομαντικής ιστορίας, δεν είναι άλλοι από τον πλανητάρχη, Μπαράκ Ομπάμα και την σύζυγο του, Μισέλ.

barack.michelle.obama_.jpg
Συγκεκριμένα, η ταινία «Southside with you» θα δείχνει το πρώτο ραντεβού που βγήκαν το 1989 στο Σικάγο, ο 28χρονος τότε Μπαράκ Ομπάμα με την μελλοντική σύζυγό του, Μισέλ Ρόμπινσον.

barack_michelle_newyorker_crop.jpg
Το μελλοντικό ζευγάρι, είχε επισκεφτεί το Art Institute και στη συνέχεια αφού έκανε μία μεγάλη βόλτα, κατέληξε στο σινεμά, όπου παρακολούθησαν την ταινία «Κάνε το σωστό».

obama_44.jpg
Όσο για το πώς αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, οι παραγωγοί της ταινίας αναφέρουν πως πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες ρομαντικές ιστορίες της γενιάς μας.

Tika+Sumpter+Hair+Beauty+Photos+Week+e0WPF53HHz_l.jpg
Η ηθοποιός Τίκα Σάμπτερ (Νόμος και ��άξη)

Ο ρόλος της Μισέλ έχει δοθεί στην ηθοποιό Τίκα Σάμπτερ, ενώ αναζητείται ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Μπαράκ Ομπάμα.

Η έναρξη των γυρισμάτων έχει προγραμματισθεί για τον Ιούλιο του 2015 και το σύνολό τους θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Σικάγου.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top