ΣΑΛΟΣ στη Βρετανία: ΝΕΚΡΟΣ βρέθηκε μεγιστάνας κάτω από το σπίτι του!-Καρφώθηκε στα κάγκελα!

Πιθανό το σενάριο της αυτοκτονίας

ΣΑΛΟΣ στη Βρετανία: ΝΕΚΡΟΣ βρέθηκε μεγιστάνας κάτω από το σπίτι του!-Καρφώθηκε στα κάγκελα!

​Νεκρός βρέθηκε στο δρόμο κάτω από το σπίτι του, ο εκατομμυριούχος Σκοτ Γιανγκ το βράδυ της Δευτέρας!

pl-2.jpg
«Νιώθω σοκαρισμένη από την ξαφνική απώλεια του καλύτερου μου φίλου»: αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της συντρόφου του μεγιστάνα, ο οποίος πέθανε μετά από πτώση από το πολυτελές διαμέρισμά του, που βρισκόταν δίπλα στο άλλοτε σπίτι του Τζον Λένον στο Λονδίνο.

pl-1.jpg
O 52χρονος είχε αμύθητη περιουσία αλλά καταστράφηκε κατά την διάρκεια του διαζυγίου, με την πρώην γυναίκα του! Εκείνη διεκδίκησε 300 εκατομμύρια λίρες και τον κατηγόρησε ότι έχει κρυμμένα 400 εκατομμύρια σε off shore.

23F0F5E800000578-2868442-image-a-4_1418234677795.jpg
Τελικά το δικαστήριο όρισε ως ποσό καταβολής 20 εκατομμύρια λίρες. Η πρώην σύζυγος δεν τα έλαβε ποτέ γιατί ο Σκοτ Γιανγκ κήρυξε πτώχευση.

pl-3.jpg
Η 49χρόνη, πρώην γυναίκα του, Μισέλ, μητέρα των δυο παιδιών του, δήλωσε συγκλονισμένη από την είδηση, ενώ πρόσθεσε ότι ο πρώην άνδρας της είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στην ζωή του κατά την διάρκεια της 6χρονης δικαστικής τους διαμάχης:

pl-5.jpg
Αυτή είναι η πρώην γυναίκα του

«Εγώ και οι κόρες μου είμαστε συντετριμμένες, πήγαμε και ξαναγυρίσαμε από την κόλαση».

Ο μεγιστάνας βρέθηκε καρφωμένος πάνω σε σιδερένιες βέργες που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, κάτω από πολυτελές του διαμέρισμα. Οι διασώστες αναγκάστηκαν να κόψουν τα κάγκελα για να απεγκλωβίσουν το σώμα του.

pl-8.jpg
Ο θάνατος του κάποτε πλουσιότερου Βρετανού ήρθε ένα χρόνο μετά από το τέλος της πολύκροτης δίκης, με την σύντροφο του Νοέλ Ρενό να δηλώνει, ότι το διαζύγιο είναι αυτό που τον σκότωσε!
pl-9.jpg
pl-708.jpg
Εδώ είναι ο Γιανγκ με την τελευταία του σύντροφο

pl-13.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top