Η σπαρακτική αντίδραση της μητέρας όταν μαθαίνει για την αθώωση του δολοφόνου του γιου της

Το Φέργκιουσον φλέγεται για τον Μάικλ Μπράουν- Πυρπόλησαν 12 κτίρια

Η σπαρακτική αντίδραση της μητέρας όταν μαθαίνει για την αθώωση του δολοφόνου του γιου της

​Η μητέρα του 18χρονου Μάικλ Μπράουν, ο οποίος έπεσε νεκρός από έξι σφαίρες αστυνομικού, στο Μιζούρι, τον περασμένο Αύγουστο, περίμενε έξω από το δικαστήριο για να μάθει την απόφαση των ενόρκων. Ο αστυνομικός, Ντάρεν Γουίλσον, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 18χρονο, τελικά αθωώθηκε.

251114102154_4244.jpg
Στο άκουσμα της χθεσινής απόφασης, η μητέρα του αδικοχαμένου αγοριού κατέρρευσε… Γύρω της ήταν συγκεντρωμένο πλήθος κόσμου κι εκείνη με δάκρυα στα μάτια ζητούσε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Κάποια στιγμή, δεν άντεξε και άρχισε να φωνάζει: «Δεν τους νοιάζει! Μας κλέβουν, μας χτυπούν δεν τους νοιάζει!»

tmp_cover_2ACD8241.jpg
Κάποιοι κατέγραψαν τη στιγμή, σε βίντεο, το οποίο πλέον κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τα μέλη της οικογένειας του 18χρονου δήλωσαν αργότερα πως είναι βαθύτατα απογοητευμένοι που ο δολοφόνος του δικού τους ανθρώπου, δεν θα τιμωρηθεί.

6CB5D1CFA9028CB2D42921B0C0C2A041.jpg
Φαίνεται όμως ότι και οι απλοί πολίτες είναι απογοητευμένοι από την συγκεκριμένη απόφαση, η οποία κατά κύριο λόγο έχει προκαλέσει την οργή τους.

ferg.jpg
Η πόλη μοιάζει βομβαρδισμένο τοπίο, ενώ τα βίαια επεισόδια και οι συγκρούσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς δεν έχουν τελειωμό. Οι αστυνομικοί δέχθηκαν πολλά πυρά, πέτρες και άλλα αντικείμενα, ενώ 12 κτίρια πήραν φωτιά.

ferg1.jpg
Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι εκείνοι δέχθηκαν περίπου 150 πυροβολισμούς από το πλήθος. Οι ίδιοι απάντησαν με δακρυγόνα και πυροβολισμούς.

ferg2.jpg
Να σημειωθεί ότι η κατάσταση είναι τεταμένη ενώ χρειάστηκε να ενισχύσουν τους αστυνομικούς και δυνάμεις της Εθνοφρουράς.

ferg4.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top