ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ: Καρκινοπαθής πατέρας οργανώνει γάμο για την 11χρονη κόρη του

Του το ζήτησε γιατί δεν θα είναι εκεί όταν θα παντρευτεί στην πραγματικότητα

ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ: Καρκινοπαθής πατέρας οργανώνει γάμο για την 11χρονη κόρη του

​O 62χρονος Jim Zetz, λατρεύει την 11χρονη κόρη του Josie. Δυστυχώς, βρίσκεται στο τελικό στάδιο του καρκίνου στο πάγκρεας και ξέρει καλά ότι δεν του μένει πολύς χρόνος ζωής. Αποφάσισε λοιπόν να πραγματοποιήσει το όνειρό της πριγκίπισσάς του και να οργανώσει έναν γάμο στον οποίο ο ιερέας θα ονομάσει εκείνον και την κόρη του «πατέρα και κόρη», μιας και δεν θα μπορέσει να την καμαρώσει νυφούλα δίπλα στον άνδρα που θα ερωτευτεί όταν μεγαλώσει.

mpampas1.jpg

Ο γάμος έγινε στις 14 Μαρτίου σε μια άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα, με την μικρούλα Josie να έχει κρεμαστεί από την αγκαλιά του μπαμπά της και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η μικρούλα φόρεσε ένα υπέροχο λευκό νυφικό, είχε όλες τις περιποιήσεις που έχουν οι νυφούλες, ενώ ο Jim πέρασε στο λεπτό της δαχτυλάκι ένα υπέροχο διαμαντένιο δαχτυλίδι.

mpampas2.jpg

Η τελετή τα είχε όλα. Υπέροχο ντεκόρ, καλεσμένους, μπουφέ και φυσικά πάστορα. Όλα οργανώθηκαν από την φωτογράφο Lindsay Villatoro, η οποία μόλις άκουσε την ιστορία των Zetz αποφάσισε ότι πρέπει να κάνει κάτι ξεχωριστό για τις τελευταίες μέρες που θα περάσουν μαζί.

mpampas3.jpg

Μέσα σε 72 ώρες όλα ήταν έτοιμα με την απίστευτη βοήθεια της τοπικής κοινότητας που πρόσφερε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για να μείνει σε όλους ο γάμος αυτός αξέχαστος.

mpampas4.jpg

Μάλιστα η συγκινητική τελετή συνέπεσε και με τα γενέθλια της μικρής Josie και ήταν το καλύτερο δώρο που πήρε ποτέ.

mpampas5.jpg

«Ο μπαμπάς σου μπορεί να μην καταφέρει να σε δει όταν παντρευτείς, αλλά είναι εδώ για να σε συνοδεύσει μέχρι το ιερό», είπε ο πάστορας, ενώ ο Jim Zetz συγκινημένος είπε ότι αυτό θα είναι μια ανάμνηση από εκείνον που θα τη θυμάται για πάντα.

mpampas6.jpg

Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε τα δάκρυα έτρεχαν ποτάμι από τα μάτια των καλεσμένων, αλλά και από τη μητέρα της μικρής, ενώ πλέον η μικρή θα το θυμάται σε όλη της τη ζωή.

mpampas7.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top