ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Η ζωή ενός μικρού κοριτσιού με τους ναρκομανείς γονείς του

Σοκάρουν οι εικόνες από τις συνθήκες στις οποίες ζει η μικρούλα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Η ζωή ενός μικρού κοριτσιού με τους ναρκομανείς γονείς του

​Σάλος έχει προκληθεί στη Ρωσία από την απόφαση μιας φωτογράφου να καταγράψει με την κάμερά της την κόλαση που ζούσε ένα μικρό κοριτσάκι στο σπίτι της, με τους εθισμένους στα ναρκωτικά γονείς της και να μην το αναφέρει στις αρμόδιες υπηρεσίες πρόνοιας.

foto1.jpg

Στις φωτογραφίες, πρωταγωνιστεί η δύο ετών Anfisa, η οποία ζούσε μέσα στη βρώμα και τη δυσωδία, σε ένα σπίτι γεμάτο χρησιμοποιημένες σύριγγες, ναρκωτικά, τσιγάρα και αρκετούς ναρκομανείς φίλους των γονιών της που περνούσαν ή έμεναν μαζί τους στο ίδιο σπίτι.

foto2.jpg

Το μωρό περιφερόταν μέσα σε σβησμένα αποτσίγαρα, απίστευτη βρωμιά και ζούσε σε συνθήκες ανείπωτης φτώχειας.

Η Irina Popova που τράβηξε τις φωτογραφίες, έκρινε ότι δεν έπρεπε να αναφέρει το γεγονός αυτό στις αρμόδιες αρχές, όταν όμως έκανε την έκθεσή της, κινητοποιήθηκαν οι αρχές από μόνες τους, ώστε να απομακρύνουν την μικρή Anfisa από τους γονείς της.

foto3.jpg

Αρκετοί ��ην κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύτηκε το δράμα της μικρούλας για προσωπικό της όφελος, όμως η ίδια δήλωσε ότι ήθελε μέσα από τις φωτογραφίες της να δείξει ότι υπάρχει περιθώριο να ανθίσει η αγάπη και στις ομάδες των περιθωριοποιημένων ανθρώπων.

foto4.jpg

Όπως είπε, συνάντησε την μητέρα της μικρής, να κάνει την ανάγκη της στις δύο τα ξημερώματα έξω από ένα μπαρ και να σέρνει με το καροτσάκι την μικρή. Η ίδια την κάλεσε στο διαμέρισμά της για να βγάλει κι άλλες φωτογραφίες.

foto5.jpg

Το διαμέρισμα αποτελούνταν από ένα δωμάτιο, με κοινή κουζίνα και μπάνιο. Έμεινε μαζί τους για δύο εβδομάδες, φωτογραφίζοντας τη ζωή τους και το δράμα της μικρούλας.

foto6.jpg

Μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η μητέρα άφησε την μικρή στον πατέρα της. Μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης και εργάζεται σε κατάστημα με ρούχα. Ο πατέρας της μικρής δουλεύει περιστασιακά σαν ηλεκτρολόγος και φροντίζει την κόρη του μαζί με τη νέα του σύντροφο. Η μικρή πάει στο σχολείο και για τον μπαμπά της είναι η μικρή του πριγκίπισσα.

foto7.jpg

foto8.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top