Όλη η γη ψάχνει το Boeing αλλά… «μηδέν εις το πηλίκο» από τον κινεζικό δορυφόρο

Σοκ: Έδιωξαν συγγενείς αγνοουμένων από ξενοδοχείο λόγω του Grand Prix!

Όλη η γη ψάχνει το Boeing αλλά… «μηδέν εις το πηλίκο» από τον κινεζικό δορυφόρο
Μηδέν εις το πηλίκο συνεχίζει να είναι ο απολογισμός των ερευνών για το μοιραίο Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών αφού οι σημερινές έρευνες με βάση τα ευρήματα του κινεζικού δορυφόρου ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα.
b77.jpg
Αν και αρχικά σημειώθηκε συναγερμός μετά από τον εντοπισμό ενός νέου αντικειμένου στον Νότιο Ινδικό Ωκεανό, περίπου 120 χιλιόμετρα από το σημείο που είχαν εντοπιστεί άλλα επιπλέοντα αντικείμενα στις αρχές της εβδομάδας, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν εντοπίστηκε τίποτα στα σημεία που «υπέδειξε» ο δορυφόρος.

Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που παρουσίασε, την ίδια ώρα, η Wall Street Journal για τον παγκόσμιο συναγερμό που έχει σημάνει για το μοιραίο Boeing.
graf12.jpg
Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, συνολικά 12 χώρες συμμετέχουν στις έρευνες στις οποίες λαμβάνουν μέρος 25 αεροσκάφη, 6 ελικόπτερα και 20 πλοία (εκ των οποίων, ένα εμπορικό με νορβηγική σημαία). Οι περισσότερες δυνάμεις ανήκουν στη Μαλαισία (2 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα και 6 πλοία) και την Κίνα (3 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα και 5 πλοία).

Σοκ: Έδιωξαν συγγενείς αγνοουμένων από ξενοδοχείο λόγω του Grand Prix!

Σοκ προκαλεί την ίδια ώρα η είδηση ότι στη Μαλαισία έδιωξαν λόγω του Grand Prix συγγενείς των αγνοουμένων από ξενοδοχείο!
relatives-china-malaysia-20140314.jpg
Οι αρχές «θυμήθηκαν» ξαφνικά ότι στο ξενοδοχείο Cyberview Resort & Spa κοντά στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, στο οποίο είχαν παραχωρηθεί δωμάτια για συγγενείς των αγνοουμένων που θέλησαν να είναι όσο πιο κοντά στην πηγή των πληροφοριών, θα μείνουν οδηγοί και ομάδες της Formula 1 που θα έρθουν στην ασιατική χώρα για το Grand Prix. Έτσι, υποχρέωσαν τους οργισμένους συγγενείς να μεταφερθούν σε άλλο ξενοδοχείο!
image.jpg
Την ίδια ώρα, σε ενημέρωση των αρχών σήμερα σε άλλο ξενοδοχείο, ορισμένοι από τους συγγενείς των αγνοουμένων (οι οποίοι ήταν κινέζοι στην πλειοψηφία τους) επιτέθηκαν φραστικά στους εκπροσώπους της μαλαισιανής κυβέρνησης: «Μην μας κοροϊδεύετε άλλο, πείτε μας την αλήθεια για τους αγαπημένους μας». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top