ΑΥΤΗ είναι η γυναίκα που παθαίνει κρίσεις πανικού στην αγάπη

Δεν μπορεί να βρει σύντροφο λόγω της ασθένειάς της

ΑΥΤΗ είναι η γυναίκα που παθαίνει κρίσεις πανικού στην αγάπη

Η Heather Bayliss νιώθει καταδικασμένη. Αν και έχει ανάγκη από έναν σύντροφο, δεν μπορεί ν�� βρει εξαιτίας της ασθένειάς της η οποία την κάνει να τρομοκρατείται απέναντι στην αγάπη.

Συγκεκριμένα η 39χρονη πάσχει από Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (OCD) αλλά και από το σύνδρομο του Asperger (μια μορφή αυτισμού).

Εδώ και τρία χρόνια κανένας δεν την έχει επισκεφτεί στο σπίτι της από το οποίο βγαίνει μόνο για να ψωνίσει ή να δει την μητέρα της.
article-2578141-1C2F8AA500000578-601_634x338.jpg
Στην σκέψη και μόνο ότι θα γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους ή ότι θα βρεθεί σε δημόσιους χώρους αγχώνεται πάρα πολύ και παθαίνει πανικό.

Επίσης το βρίσκει αδύνατο να βγει για ραντεβού καθώς είναι μικροφοβική. «Ο κύριος φόβος μου είναι ότι μπορεί να κολλήσω κάτι από οποιονδήποτε έρθω σε επαφή. Μέχρι και το να κάτσω σε καρέκλα εστιατορίου με τρομάζει..»

Η Heather Bayliss παρ' όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να βρει τον κύριο τέλειο μέσω sites που εξειδικεύονται στις γνωριμίες. «Στο προφιλ που έχω φτιάξει είμαι απόλυτα ειλικρινής. Μιλώ και για τις ασθένειες μου όμως αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην λάβω κανένα μήνυμα από κάποιον που να ενδιαφέρεται. Όμως σκέφτομαι πως πρέπει να λέω την αλήθεια..»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top