Φρικτό έγκλημα: Την σκότωσαν οι συγκάτοικοί της, την έβαλαν σε βαλίτσα και την πέταξαν σε λίμνη

Η άτυχη κοπέλα ήθελε να φύγει από το διαμέρισμα την ημέρα της δολοφονίας της!!!

Φρικτό έγκλημα: Την σκότωσαν οι συγκάτοικοί της, την έβαλαν σε βαλίτσα και την πέταξαν σε λίμνη

Έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, να πάει στο Μιλάνο και να σπουδάσει Καλές Τέχνες στην Ακαδημία της Μπρέρα. Όμως, ούτε που φανταζόταν ότι σε αυτή την πόλη που τόσο αγάπησε θα έβρισκε τραγικό θάνατο με τον πιο φρικτό τρόπο.

Οι δύο συγκάτοικοι της 29χρονης Μαχτάμπ Σαβότζι από το Ιράν την δολοφόνησαν, αφού της προκάλεσαν ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι, ενώ στη συνέχεια τοποθέτησαν το άψυχο κορμί της σε βαλίτσα και το… ταξίδεψαν μέχρι τη Βενετία όπου το πέταξαν στη λιμνοθάλασσα του Λίντο.

Το τραγικό είναι ότι η κοπέλα την ημέρα της δολοφονίας της, επρόκειτο να μετακομίσει σε διαμέρισμα φίλης της, καθώς όπως της είχε πει δεν τα πήγαινε καλά με τους συγκατοίκους της. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε...
india3.jpg
Η 30χρονη Γκαγκαντίπ Κάουρ και ο 28χρονος Ρατζεσουάρ Σίνγκχ, οι αρρωστημένοι της συγκάτοικοι, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, επιχείρησαν αρχικά να απαλλαγούν από τη σορό της άτυχης 29χρονης παίρνοντας το τρένο για την περιοχή του Κόμο. Όμως, όταν έφτασαν στη λίμνη της περιοχής δε μπορούσαν να πετάξουν τη βαλίτσα στο νερό εξαιτίας της πολυκοσμίας.

india2.jpg

Έτσι, επιβιβάστηκαν και πάλι στο τρένο, επέστρεψαν στο Μιλάνο και από εκεί πήραν το επόμενο με προορισμό αυτή τη φορά στη Βενετία. Αφού έφτασαν στον προορισμό επιβιβάστηκαν σε ένα βαπορέτο για το νησί του Λίντο όπου κατάφεραν να πετάξουν τη βαλίτσα στη λιμνοθάλασσα.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν τις ύποπτες κινήσεις των δύο με τη βαλίτσα κατέγραψε κλειστό κύκλωμα των σιδηροδρομικών σταθμών. Εντωμεταξύ, οδηγός ταξί κατέθεσε στις ιταλικές αρχές ότι το ζευγάρι τον κάλεσε να τους μεταφέρει από τη Βενετία στο Μιλάνο, ξοδεύοντας, μάλιστα, 500 ευρώ για την κούρσ��. Τραγικό!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top