Τη βίασαν ομαδικά για να τιμωρήσουν τον αδελφό της που είχε παράνομο δεσμό!

Σοκαριστική ιστορία-Συνελήφθησαν έξι άνδρες

Τη βίασαν ομαδικά για να τιμωρήσουν τον αδελφό της που είχε παράνομο δεσμό!

Έξι άνδρες συνελήφθησαν στο Πακιστάν μετά την καταγγελία μιας γυναίκας ότι την βίασαν ομαδικά "για λόγους τιμής", κατ' εντολή των προεστών του χωριού της. Η αστυνομία αναζητά άλλους τέσσερις άνδρες στην επαρχία Πουντζάμπ.

Το "δικαστήριο" του χωριού διέταξε τον ομαδικό βιασμό της 45χρονης χήρας για να τιμωρήσει τον... αδελφό της ο οποίος διατηρούσε παράνομο ερωτικό δεσμό με μια συγχωριανή του, ανέφερε ο αξιωματικός της αστυνομίας Ασαντουλάχ Χαν μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με τον Χαν ο βιασμός έγινε στις 24 Ιανουαρίου και η γυναίκα, μολονότι είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, βρήκε σήμερα το θάρρος να καταγγείλει τους δράστες στην αστυνομία. "Τουλάχιστον τρεις άνδρες την βίασαν κατ' επανάληψη", είπε ο Χαν που έχει αναλάβει να ερευνήσει την υπόθεση.

Οι δίκες σε αυτοσχέδια δικαστήρια των προεστών του χωριού είναι σύνηθες φαινόμενο σε πολλές περιοχές του Πακιστάν καθώς οι κάτοικοι συχνά δεν εμπιστεύονται τα κανονικά δικαστήρια.

Μια άλλη Πακιστανή, η Μουχταράν Μάι, έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν αψήφησε τα ταμπού και αγωνίστηκε για να καταδικαστούν οι άνδρες που την βίασαν ομαδικά το 2002, κατ' εντολή ενός τέτοιου δικαστηρίου. Η Μάι σήμερα έχει ιδρύσει ένα κέντρο αποκατάστασης για θύματα βιασμών στην περιοχή του Πουντζάμπ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top