Τραγωδία: Αυτοκτόνησε με καραμπίνα σε νηπιαγωγείο μπροστά στα έντρομα παιδιά!!!

Ομάδα ψυχολόγων έσπευσε στο σχολείο

Ένας άνδρας περίπου 60 ετών αυτοκτόνησε σήμερα χρησιμοποιώντας μια καραμπίνα μπροστά σε περίπου 10 παιδιά στην αίθουσα ενός νηπιαγωγείου στο Παρίσι, έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο άνδρας μπήκε στην αίθουσα του σχολείου, σε αριστοκρατική συνοικία της γαλλικής πρωτεύουσας, και έστρεψε την πριονισμένη κάνη της καραμπίνας του στον εαυτό του μπροστά στα παιδιά και έναν ενήλικο.

Ο αυτόχειρας μπήκε στο νηπιαγωγείο "χωρίς δυσκολία", σύμφωνα με την πηγή. Οι αστυνομικοί δεν τον έχουν ταυτοποιήσει ακόμη ούτε γνωρίζουν τις αιτίες που τον ώθησαν να προχωρήσει στην απονενοημένη πράξη μέσα στο νηπιαγωγείο.

Μια ομάδα ψυχολόγων για την υποστήριξη των μαθητών δημιουργήθηκε αμέσως στο σχολείο αυτό.
Ένας υπεύθυνος του υπουργείου Εθνικής Παιδεί��ς εστάλη επίσης επιτόπου.

Το εν λόγω νηπιαγωγείο είναι ένα ιδιωτικό καθολικό ίδρυμα που έχει συμβόλαιο με το κράτος. Είναι ενταγμένο σ' ένα σχολικό συγκρότημα που περιλαμβάνει επίσης Δημοτικό Σχολείο, Κολέγιο και Λύκειο, δύο βήματα από το μέγαρο των Ενβαλίντ και τον Πύργο του Άιφελ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top