Σήμερα στη Μύκονο η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού

Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις της μητέρας και της αδελφής του

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Ευσταθίου για τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (17/1/22)

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα στον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό η οικογένειά του στη Μύκονο, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά από τον τραγικό χαμό του σε τροχαίο στη Βούλα.

Τροχαίο Βούλα: Πού στρέφονται οι έρευνες των ειδικών για το δυστύχημα

Το νησί, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, έχει βυθιστεί στο πένθος και όλοι ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν τον επιχειρηματία, που το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο απροσδόκητα την περασμένη εβδομάδα. 

Φεράρι τροχαίο

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ η αδελφή του 45χρονου, βουλευτής Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού, έκανε έκκληση σε όλους να σεβαστούν την επιθυμία τους για ιδιωτικότητα. 

Τζώρτζης Μονογυιός: «Είχαμε τυπικές σχέσεις», λέει η πρώην σύντροφός του

Ακόμα επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου να γίνει δωρεά στη μνήμη του εκλιπόντος στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου και Μυκόνου. 

Τζώρτζης Μονογυιός: Τα σπαρακτικά μηνύματα της οικογένειας

Τραγικές στιγμές βιώνουν η μητέρα και η αδελφή του Τζώρτζη Μονογυιού, μετά το φρικτό δυστύχημα με τη Ferrari. 

Τροχαίο Βούλα: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις κάμερες

Η μητέρα του 45χρονου, Ελένη Ξυδάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε τον γιο της με μία σπαρακτική ανάρτηση.

«Άγγελέ μου για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρά μου», συνοδεύοντας το μήνυμά της με μία φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον γιο της.

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού για τον αδελφό της

Λίγο νωρίτερα, η αδελφή του, βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, έκανε την πρώτη της ανάρτηση, ζητώντας από τους φίλους και τους γνωστούς του αδελφού της να σεβαστούν το πένθος τους και την επιθυμία τους η κηδεία του άτυχου Τζώρτζη να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. 

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του, όσοι το επιθυμούν, στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050.

Τροχαίο Βούλα: Οι τελευταίες στιγμές του Τζώρτζη Μονογυιού

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού, Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ», έγραφε στην ανάρτησή της.

Τζώρτζης Μονογυιός: Η σύζυγός του έμαθε χθες για τον χαμό του

Τραγική φιγούρα και η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία επέβαινε στο πολυτελές αυτοκίνητο που μόλις είχε παραλάβει ο 45χρονος και τραυματίστηκε σοβαρά. 

Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος του Μονογυιού όταν έμαθε για τον θάνατό του

Μέχρι χθες η γυναίκα, με την οποία ο επιχειρηματίας είχε ένα παιδάκι λίγων μηνών, νόμιζε πως ο σύζυγός της νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας. Όταν έμαθε για τον χαμό του μέσα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, κατέρρευσε.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ξέσπασε σε λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο για να παραστεί στην κηδεία, όμως οι γιατροί δεν το επέτρεψαν. 

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος του επιχειρηματία ήταν βίαιος και ακαριαίος. Έφερε πολλαπλές κακώσεις σώματος από την οποίες εντύπωση προκάλεσαν οι κακώσεις στα οστά του προσώπου και τα οστά στη βάση του κρανίου.

Επίσης, είχε πολλαπλές εκδορές, κατάγματα άνω και κάτω άκρων, εγκαύματα στο πρόσωπο στη δεξιά πλευρά, στην πρόσθια τραχηλική χώρα και τη δεξιά χείρα, ενώ καταλάμβαναν το 5% της επιφάνειας του σώματος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top