Νέα Σμύρνη: Mήνυση και για απόπειρα βιασμού - Αφέθηκε ελεύθερος ο 22χρονος

«Με έπιασε από τον λαιμό και παλέψαμε» λέει ένα από τα φερόμενα θύματα

Ελεύθερος αφέθηκε ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star.

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του εμφανίστηκε στις 11:30 το πρωί στο κτίριο 2 της Ευελπίδων ο 22χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια νεαρή γυναίκα, ακολουθώντας την έως το σπίτι της, επιδεικνύοντάς της το μόριό του. 

Ο νεαρός ζήτησε και πήρε αναβολή έως τις 14 Μαΐου, προκειμένου προσέλθουν και να καταθέσουν μάρτυρες, αλλά και οι ίδιες οι παθούσες και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη.

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη σε βάρος του 22χρονου επιδειξία

Ο δικηγόρος του, Γ. Μυταλούλης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόνισε πως η αναβολή δόθηκε, ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία. Σημείωσε πως αν ο πελάτης του είναι ένοχος θα κριθεί από τη δικαιοσύνη και πρόσθεσε πως δεν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που ακολουθείται στην αναγνώριση υπόπτων. 

Μάλιστα, αρνήθηκε πως ο νεαρός είπε στους αστυνομικούς ότι έχει «βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν έχει καταγραφεί πουθενά. 

Πληθαίνουν οι καταγγελίες σε βάρος του 22χρονου επιδειξία

Την ίδια ώρα στο «φως» έρχονται τα όσα κατήγγειλαν τα θύματα του νεαρού επιδειξία. 

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Πέτρος Κουσουλός, μέχρι στιγμής οχτώ γυναίκες έχουν καταγγείλει τον 22χρονο για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος του. 

Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο επιδειξίας - Τι καταγγέλλουν τα θύματα

Οι δύο από αυτές τις καταγγελίες ερευνώνται διεξοδικά από την αστυνομία, καθώς ενδεχομένως να αφορούν σε πιο σοβαρά εγκλήματα, όπως αυτό της απόπειρας βιασμού.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 25 Μαρτίου 2020, ενώ η αστυνομία είχε ανοικτή δικογραφία από τον Δεκέμβριο του 2020 για επιθέσεις που είχαν δεχτεί δύο ακόμα κοπέλες μέσα στην πολυκατοικία τους, ενώ η μια κατήγγειλε ότι ο 22χρονος την «στρίμωξε» μέσα στο ασανσέρ.

Νέα Σμύρνη επιδειξίας: Εκσπερμάτισε στην πλάτη της

Η εφημερίδα «Μπαμ στο Ρεπορτάζ» αποκαλύπτει το σύνολο της δικογραφίας που σχηματίσθηκε εις βάρος του φοιτητή Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Όπως αποκαλύπτεται από τις 25 Μαρτίου 2020 μέχρι και τις 6 Μαΐου 2021, χρησιμοποιούσε συγκεκριμένο modus operandi. Τις περισσότερες γυναίκες τις πλησίαζε στον δρόμο και τις ακολουθούσε με ακάλυπτο το μόριό του. 

Νέα Σμύρνη: Αναγνωρίστηκε ο νεαρός που παρενόχλησε σεξουαλικά κοπέλα

Άλλες κατάφερνε να τις στριμώχνει σε ασανσέρ, ενώ σε μια περίπτωση φέρεται να εκσπερμάτισε στην πλάτη μιας 28χρονης, την ώρα που εκείνη περίμενε σε στάση λεωφορείου στην Καλλιθέα.

Το περιστατικό σημειώθηκε την 25η Μαρτίου 2020, όπως καταγγέλλει η 28χρονη. «Με πλησίασε και χωρίς να το καταλάβω αυνανιζόταν πίσω μου. Άκουσα σχεδόν την ανάσα του. Καθώς με είχε πλησιάσει πάρα πολύ, είχε ήδη ικανοποιηθεί πάνω μου, χωρίς καν να προλάβω να αντιδράσω. Ήμουν σε σοκ. Του είπα μόνο “τι κάνεις εκεί ρε!”. Δεν τρόμαξε, κουμπώθηκε και έφυγε ανενόχλητος», κατέθεσε.

«Ο 22χρονος με έπιασε από τον λαιμό» 

Σύμφωνα με άλλη καταγγελία, μιας 22χρονης, τα μεσάνυχτα της 6ης Αυγούστου 2020, ενώ επέστρεφε στο διαμέρισμά της στον Νέο Κόσμο, αντιλήφθηκε να την ακολουθεί ο φοιτητής, ο οποίος υποστηρίζει ότι της επιτέθηκε τη στιγμή που άνοιγε την πόρτα της πολυκατοικίας.

Όπως κατέθεσε, ο 22χρονος την έσπρωξε, της έπιασε τα οπίσθια και στη συνέχεια την άρπαξε από τον λαιμό, ενώ, όπως ισχυρίσθηκε, κατόρθωσε να γλιτώσει μετά από πάλη. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, το οποίο τις επόμενες μέρες θα δοθεί στις αρχές. 

Η εισαγγελία εκτιμά ότι οι συγκεκριμένες πράξεις, όπως περιγράφονται, θα μπορούσαν να τον φέρουν αντιμέτωπο ακόμη και με δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα.

«Κατάλαβα από τον τρόπο που με κοιτούσε ότι κάτι κακό θα συμβεί και πραγματικά εκείνος άρχισε να με κυνηγάει τρέχοντας. Εγώ πανικοβλήθηκα και άρχισα να τρέχω με κατεύθυνση προς την οικία μου. Μετά από 100 μέτρα έφτασα στο σπίτι μου, πέρασα την καγκελόπορτα, όπως έκανε και εκείνος, άνοιξα την γυάλινη κεντρική είσοδο και πριν προλάβω να την κλείσω έβαλε το χέρι του στην επιφάνεια με σκοπό να την σπρώξει και να μην ασφαλίσει. Εγώ με τη σειρά μου έσπρωχνα με την αντίθετη φορά την πόρτα και κατάφερα τελικά να την κλείσω. Όταν βεβαιώθηκα ότι είμαι ασφαλής κοντοστάθηκα προκειμένου να διακρίνω καλύτερα τα χαρακτηριστικά του σε περίπτωση που τον γνώριζα. Τότε αυτός κατέβασε το παντελόνι του, έβγαλε το μόριό του και αυνανίστηκε», κατέθεσε μία ακόμα γυναίκα.

«Με στρίμωξε στο ασανσέρ»

Μία ακόμα καταγγελία που ερευνάται ξεχωριστά, καθώς μπορεί  να προκύπτουν πιο σοβαρά εγκλήματα είναι αυτή μιας 28χρονης.

Σύμφωνα με την ίδια, 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 3ης Σεπτεμβρίου 2020, την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία της, ο νεαρός την ακολούθησε και μπήκε μαζί της στην είσοδο. 

Έβγαλε το μόριό του κι άρχισε να αυτοικανοποιείται, ενώ, όπως κατήγγειλε, προσπάθησε να σηκώσει και τη φούστα της.

«Θέλω να γλείψω τα δάχτυλα των ποδιών σου»

Μία ακόμα 27χρονη περιέγραψε την επίθεση που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε από τον 22χρονο έξω από το σπίτι της στον Νέο Κόσμο.

«Διαπίστωσα πως με ακολουθούσε άγνωστο προς εμένα άτομο με χαρακτηριστικά: ηλικία 25 ετών, περί 1,85 μέτρα ύψος, με λίγα μούσια, αδύνατο σωματότυπο. Τον ρώτησα άμα ψάχνει κάτι καθώς μου φάνηκε φυσιολογικό, λόγω του νεαρού της ηλικίας του και αφήνοντάς τον να με πλησιάσει μου είπε ότι θέλει να γλείψει τα δάχτυλα των ποδιών μου. Του είπα να απομακρυνθεί, αλλά συνέχισε να με ακολουθεί και μου ψιθύρισε “κάτσε λίγο να σου πω, έλα θα περάσουμε ωραία” και με παρότρυνε να μη φοβάμαι. Καθώς απομακρυνόμουν και αυτός με ακολουθούσε πολύ κοντά μου, διαπίστωσα ότι είχε βγάλει το μόριό του και το είχε ακουμπήσει στον αριστερό γλουτό μου, πάνω από τα ρούχα μου. Του φώναξα και τον χτύπησα για να τον απομακρύνω, αλλά αυτός το έβαλε στα πόδια», είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top