Αυτοψία Star: Άθλιες συνθήκες στο διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής όπου ζούσαν το μωρό και τα αδέρφια του

Στη γιαγιά μένουν προσωρινά τα δύο ανήλικα παιδιά της 35χρονης

Άγνωστες πτυχές της υπόθεσης του μωρού,  το οποίο βρέθηκε μόνο του στο φλεγόμενο διαμέρισμα της Πλατείας Αττικής έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας και συγκλονίζουν. Η κάμερα του Star μπήκε μέσα στο σπίτι , αποκαλύπτοντας τις συνθήκες , κάτω από τις οποίες ζούσαν το μόλις 14 μηνών κοριτσάκι και τα δύο μεγαλύτερα αδελφάκια του.

Όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, οι συνθήκες όπου ζούσε η οικογένεια ήταν τραγικές. Μέσα στα ποτήρια υπάρχουν κατσαριδάκια , όπως και σε όλο τον υπόλοιπο νεροχύτη .

Δυο πλαστικά ποτήρια, ένα μπρίκι κι ένα κουτί με παιδική κρέμα.  Σ' ένα βρώμικο τάπερ ένα κομμάτι ψωμί. Ντουλάπια γεμάτα πλαστικές σακούλες,  αλλά  άδεια από όσα χρειάζονται τρία μικρά παιδάκια.

Μια ζάχαρη κάποια κουτιά γάλα, κάποια φάρματα , ένα ξύδι... Αυτά ήταν όλα τα τρόφιμα που εντοπίσαμε μέσα στο σπίτι.

Οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού προκαλούν σοκ. Οι κατσαρίδες στην κουζίνα κάνουν... πάρτι. Παιδικά παπούτσια και ρούχα πεταμένα στο πάτωμα. Στο μπάνιο οι στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής, μοιάζουν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

«Αν την είχα μπροστά μου θα τη σκότωνα. Γιατί με σκότωσε κι εκείνη... Λυπάμαι για το παιδάκι, λυπάμαι και για τη φωτιά που μου βαλε στο σπίτι», λέει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος.

«Πιθανόν το ένα το κοριτσάκι από τα τρία που είναι το μεγάλο, σηκώθηκε το βράδυ και πήρε από την κουζίνα ένα κουτί σπίρτα. Όπως άναβε τα σπίρτα κάποια στιγμή φαίνεται τα πέταξε πάνω στο στρώμα στην κουβέρτα και πήρε φωτιά», λέει στο Star οικογενειακός φίλος της 35χρονης μητέρας.

Τελικά η μητέρα βρισκόταν μέσα στο σπίτι την ώρα της πυρκαγιάς ή όχι;

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη γυναίκα στην κατάθεσή της στην αστυνομία,  υποστήριξε πως  την ώρα της πυρκαγιάς η ίδια βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα.

«Μου είπε ότι πήρε τα δυο τα παιδιά τα μεγάλα που κοιμότανε μόνα τους στο στρώμα και τα πήρε έξω. Μετά γύρισε να μπει μέσα για το μικρό και δεν μπορούσε να μπει και τα πήρε και κατέβηκε κάτω πιθανόν να έφυγε και να πήγε στη μάνα της», λέει οικογενειακός φίλος της μητέρας.

Στη γιαγιά μένουν προσωρινά τα δύο ανήλικα παιδιά

 

Στου Γκύζη μένει η μητέρα της 35χρονης γυναίκας, στην οποία πριν από 1.5 χρόνο δόθηκε η επιμέλεια της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας. Τώρα , μετά την πυρκαγιά, προσωρινά μένουν στο ίδιο σπίτι και τα δύο μικρότερα ανήλικα 3 και 4 ετών.

Λόγω των προστριβών με τους ενοίκους της πολυκατοικίας και τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος η 35χρονη έψαχνε να βρει άλλο σπίτι, για να μείνει μαζί με τα τρία παιδιά της. Όμως η πυρκαγιά την πρόλαβε…

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top