Αυτό είναι το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του «Τσάρου» στο Άγιο Όρος

Βατραχάνθρωποι και πάνοπλοι αστυνομικοί για την αυριανή επίσκεψη

Αυτό είναι το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του «Τσάρου» στο Άγιο Όρος

Από τις Καρυές θα ξεκινήσει την επίσκεψή του ο Πούτιν αύριο Σάββατο, στο Άγιο Όρος για τα 1.000 χρόνια της ρωσικής μοναστικής παρουσίας.

Πρωτόγνωρα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας για τους μοναχούς στο Άγιο Όρος, καθώς εκτός από τον μικρό στρατό που έχει μαζί του ο Ρώσος Πρόεδρος, τους 70 Ρώσους κομάντο, μυστικοί πράκτορες της Ρωσίας, πάνοπλοι αστυνομικοί, βατραχάνθρωποι ελέγχουν ήδη κάθε σπιθαμή απ’ όπου θα περάσει ο Πούτιν.

Το πρόγραμμα του Τσάρου έχει ως εξής:
-Από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα πάει στην Ουρανούπολη με τρεις πανομοιότυπες λιμουζίνες, ώστε να μην γνωρίζει κανείς με ποια από αυτές μετακινείται
-Από την Ουρανούπολη θα μεταβεί στο λιμάνι της Δάφνης και από εκεί στις Καρυές
- Στις Καρυές θα τον υποδεχτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
- Στη συνέχεια θα φτάσει στη Μονή Αγίου Παντελεήμονος, το ρωσικό μοναστήρι, όπου θα μείνει για τουλάχιστον τρεις ώρες. Γι’ αυτές τις ώρες, κανείς δεν θα μπορεί να επισκεφθεί το μοναστήρι, παρά μόνοι κάποιοι Ρώσοι «τουρίστες», οι οποίοι λέγεται πως είναι άνδρες από τη μυστική του υπηρεσία.

Παράλληλα, πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού και ελικόπτερα της Αστυνομίας θα λειτουργούν ως προστατευτική ομπρέλα για τον Ρώσο Πρόεδρο, πάνω από το Άγιο Όρος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top