ΑΥΤΟ είναι το μηχανάκι του 34χρονου που έσφαξε τη γυναίκα του-Ψάχνουν για τον μικρό Φοίβο!

Τι πιστεύουν οι αρχές

ΑΥΤΟ είναι το μηχανάκι του 34χρονου που έσφαξε τη γυναίκα του-Ψάχνουν για τον μικρό Φοίβο!

Το απόγευμα της Κυριακής στην ορεινή περιοχή της Χαλκιδικής εντοπίστηκε το μηχανάκι με το οποίο διέφυγε ο 34χρονος που έσφαξε με επτά μαχαιριές την γυναίκα του μπροστά στα μάτια του 4χρονου γιου τους, Φοίβου και στην συνέχεια πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε!

ResizerZV3SMVBZ.jpg

58379d7a008e4b078a5d14c9213a96bf_L.jpg
Στο ίδιο σημείο σήμερα οι έρευνες συνεχίζονται. Μάλιστα σύμφωνα με το seleo.gr, εκεί βρέθηκαν και τα μελίσσια του δράστη.

ormilia_mixanaki3.jpg
Η συγκεκριμένη περιοχή θεωρούταν ότι είχε ψαχτεί από τις αρχές, οι οποίες δεν είχαν βρει κάποιο στοιχείο. Τα μελίσσια του 34χρονου ήταν σε κοντινή απόσταση από την Ορμύλια και από ότι φαίνεται ήταν από τα πρώτα σημεία όπου βρέθηκε μετά το βίαιο έγκλημα.

Το μηχανάκι, αν και βρέθηκε χθες, οι αρχές δεν το μετακίνησαν, καθώς περίμεναν την σήμανση για να το εξετάσει. Η αστυνομία μετά την εξέταση της σήμανσης, μετέφεραν το δίκυκλο στο αστυνομικό τμήμα.

Επίσης στο σημείο, όπου βρέθηκε το μηχανάκι, υπήρχε και ένα αντρικό μπουφάν, που ακόμα δεν γνωρίζουν αν ανήκει στον Λέσι Τζέημς Κλωντ.

Οι αρχές εκτιμούν ότι βρίσκεται ακόμα κοντά στην περιοχή μαζί με τον 4χρονο παιδί του και ότι δεν ��χει απομακρυνθεί αρκετά, όπως ακούγεται. Οι έρευνες από τους αστυνομικούς και τους εθελοντές συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΠΑΡΑΖΕΙ ο παππούς του μικρού Φοίβου: «Το παιδί είναι ένα αγγελούδι. Μόνο τον εγγονό μου θέλω»

ΑΥΤΟΣ είναι ο άνδρας που ΕΣΦΑΞΕ τη γυναίκα του- ΔΕΙΤΕ το μικρό γιο του που άρπαξε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top