ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ο Γιώργος Πετρακάκος και η σύντροφός του μετά την απολογία τους

Ανέλαβε την ευθύνη για τα όπλα που βρέθηκαν στην αγροικία του Μώλου

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ο Γιώργος Πετρακάκος και η σύντροφός του μετά την απολογία τους

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους ενώπιον του 17ου τακτικού ανακριτή ο Γιώργος Πετρακάκος και η σύντροφός του και μητέρα των δύο του παιδιών, για τρομοκρατικές πράξεις και άλλα κακουργήματα.

Ο Γιώργος Πετρακάκος στην απολογία του φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη για τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του, αλλά να αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή του σε τρομοκρατικές ενέργειες.

«Τα όπλα ήταν δικά μου και ήταν αχρησιμοποίητα. Ήταν προφυλαγμένα μέσα σε κλειδωμένη ντουλάπα για να μην έχουν πρόσβαση η γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Δεν έχω καμία σχέση με τρομοκρατικές πράξεις» φέρεται να είπε.

Από την πλευρά της, η 36χρονη σύντροφός του φέρεται να είπε στην απολογία της, ότι δεν γνώριζε τίποτα και πως πληροφορήθηκε για τις ποινικές εμπλοκές του όταν ήταν ήδη έγκυος.

«Η ζωή που ζούσαμε ήταν απολύτως φυσιολογική. Εγώ ασχολούμουν μόνο με την ανατροφή των δυο παιδιών μου. Τα όπλα δεν τα είχα δει. Ήταν κρυμμένα. Είχα μάθει ότι ο σύντροφός μου είχε μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο μας παιδί» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση, τα δυο αδέλφια και ο πατέρας τους ζήτησαν και πήραν νέα προθεσμία για να απολογηθούν αύριο. Όπως σας γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, oι αστυνομικοί εντόπισαν θαμμένα στην αγροικία του Μώλου, τρία καλάζνικοφ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top