Πάτρα: Πήγε να την κάψει ζωντανή επειδή τη ζήλευε-Εκείνη δεν τον χώρισε

Στο εδώλιο 50χρονος

Πάτρα: Πήγε να την κάψει ζωντανή επειδή τη ζήλευε-Εκείνη δεν τον χώρισε

​Να κάψει ζωντανή τη γυναίκα του εξαιτίας ερωτικής ζήλιας είχε προσπαθήσει πριν από 9 χρόνια ένας 50χρονος, που κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Ο άνδρας την είχε περιλούσει με βενζίνη μέσα σε βενζινάδικο (!) και της είχε βάλει φωτιά με αναπτήρα… Η γυναίκα τελικά γλύτωσε, επειδή στο σημείο βρισκόταν ένα συγγενικό της πρόσωπο, που επενέβη έγκαιρα και έσβησε τη φωτιά.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 3 ετών για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, από 5 έτη που ήταν η αρχική ποινή φυλάκισής του. Στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, μάλιστα, ο 50χρονος είχε παραπεμφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, που στη συνέχεια μετατράπηκε σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 3 Ιανουαρίου του 2006, σε βενζινάδικο στο Λάππα Αχαΐας. Εκείνη την ημέρα η σύζυγος του κατηγορούμενου είχε πάει στο σημείο για να πλύνει το αυτοκίνητό της και εκείνος είχε πλησιάσει κοντά της.

Είχε προηγηθεί οικογενειακό επεισόδιο μεταξύ των συζύγων. Ξαφνικά ο κατηγορούμενος έβγαλε από το μπουφάν του ένα μπουκάλι με βενζίνη και το πέταξε επάνω της, ενώ ταυτόχρονα άναψε φωτιά με έναν αναπτήρα.

Στο ίδιο σημείο βρισκόταν και ένας εξάδελφος της γυναίκας, ο οποίος, αντικρίζοντας τη σκηνή επενέβη και έβγαλε το μπουφάν του, καλύπτοντας το φλεγόμενο σώμα της γυναίκας. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει και ότι δεν θυμόταν το περιστατικό, επειδή εκείνη την ώρα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΑΝ

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι το ζευγάρι παραμένει μέχρι σήμερα μαζί. Οπως υποστήριξε η σύζυγος στο ακροατήριο, κίνητρο ήταν η ζήλεια του συζύγου της, ωστόσο διαφάνηκε ότι δεν επιθυμούσε την ποινική του δίωξη, μιας και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top