Εμπρησμοί στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω μετά από τον θάνατο 45χρονου Ρομά

Έπεσε πάνω του με το ΙΧ και τον σκότωσε 21χρονος

Εμπρησμοί στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω μετά από τον θάνατο 45χρονου Ρομά
Έκρυθμη κατάσταση επικράτησε χθες αργά το βράδυ στον δήμο Αγίας Βαρβάρας Αιγάλεω, με αφορμή το γεγονός ότι νωρίτερα, το απόγευμα, ένας 45χρονος Ρομά τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έπεσε πάνω του, όπως και σε ένα ακόμη άτομο (που νοσηλεύεται) ένας 21χρονος, επίσης Ρομά, με το ΙΧ αυτοκίνητο του, στην συμβολή των οδών Στέφανου Σαράφη και Κρήτης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ είχε προηγηθεί φιλονικία με τον οδηγό του ΙΧ, με αποτέλεσμα να θεωρούν οι συγγενείς του ότι ο 21χρονος έπεσε σκοπίμως με το αυτοκίνητό του πάνω στους δύο πεζούς.

Ο δράστης εξαφανίσθηκε από εκείνη την ώρα και αναζητείται από την Αστυνομία, αλλά χθες στις 10.40 το βράδυ, περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω απο το κατάστημα που διατηρεί ο 21χρονος στην οδό Στ. Σαράφη 31 και έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να καταστραφεί.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας άλλα άτομα πυρπόλησαν το σπίτι συγγενή του δράστη στην συμβολή των οδών Λυκούργου και Σωκράτους.

Στην περιοχή κατέφθασαν από χθες το βράδυ διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ η ΕΛ. ΑΣ. βρίσκεται σε επιφυλακή για να αποφευχθούν άλλα φαινόμενα βεντέτας.

(φωτο αρχείου) Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top