Με καλό καιρό το τριήμερο της Πρωτομαγιάς- Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Παρασκευή

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού

Με καλό καιρό το τριήμερο της Πρωτομαγιάς- Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Παρασκευή

​Εικοσιτετράωρες απεργίες και στάσεις εργασίας έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς για την Πρωτομαγιά συμμετέχοντας έτσι στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, στα τρένα του ΟΣΕ και του προαστιακού οι εργαζόμενοι έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία και δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο.

Με στάση εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, μετρό και τραμ τα οποία θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας ενώ οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 ενώ τα τρόλεϊ από τις 08:30 έως τις 21:00. Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας αφού η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδίας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Στο κέντρο της Αθήνας έχουν προγραμματιστεί απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια για αύριο. Στις 10:00 το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος ενώ μία ώρα αργότερα στις 11:00 θα πραγματοποιήσουν απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Πολλές θα είναι και οι προσυγκεντρώσεις που θα ξεκινήσουν στις 09:00 σε πλατεία Κάνιγγος, Ομόνοια, Μετρό Ευαγγελισμός και άλλα κεντρικά σημεία της πόλης.

Λόγω τον προγραμματισμένων κινητοποιήσεων η τροχαία θα πραγματοποιήσει σταδιακές διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας από το πρωί της Παρασκευής. Σειρά εκδηλώσεων προγραμματίζονται και στην υπόλοιπη χώρα για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Πάντως ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός με τον ήλιο και τη ζέστη να είναι οι «πρωταγωνιστές» του τριημέρου.

Ειδικότερα:

Παρασκευή 01-05-2015

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο 02-05-2015

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι νότιοι 3 με 4 και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 24- 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 03-05-2015

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν όμβροι στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 24 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top