Αυτός είναι ο αρχιφύλακας που εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη Στυλίδα- Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες(ΦΩΤΟ)

Δεν αποκλείεται η εμπλοκή ποινικών στην υπόθεση

Αυτός είναι ο αρχιφύλακας που εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη Στυλίδα- Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες(ΦΩΤΟ)

​Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας του 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών υψίστης ασφαλείας Δομοκού, Σεραφείμ Γκαλιμάνη.

Οι δράστες, όπως γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, γάζωσαν τον 47χρονο με 43 σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι του στο χωριό Κουβέλα στη Στυλίδα, χρησιμοποιώντας δύο όπλα, ένα Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι.

ADIKOXAMENOS.jpg

Στην υπόθεση εμπλέκονται τουλάχιστον τρία άτομα. Οι δύο εκτελεστές και ο οδηγός του ΙΧ με το οποίο διέφυγαν.

Βάσει των περιγραφών του οχήματος από μάρτυρες, η αστυν��μία έστησε μπλόκα σε διάφορα σημεία, αλλά οι μέχρι τώρα έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής. Οι αρχές δεν αποκλείουν η δολοφονία να αποτελεί συμβόλαιο θανάτου και στην υπόθεση να εμπλέκονται και ποινικοί.

Στο σημείο της δολοφονίας, πάντως, μετέβη και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής. Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει και οι κάμερες κατά μήκος της εθνικής οδού, προκειμένου να εντοπιστεί το αυτοκίνητο των δραστών, που όπως κατέθεσε η σύντροφος του θύματος ήταν σκούρου χρώματος.

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του αδικοχαμένου αρχιφύλακα είναι βυθισμένοι στο πένθος και ξεχειλίζουν από οργή για το τραγικό τέλος του Σεραφείμ

Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο άτυχος αρχιφύλακας βγήκε από το σπίτι του, στον οικισμό Κουβέλα Αχινού, λίγο μετά την Στυλίδα. Διέσχισε κάθετα ένα στενό δρόμο μπροστά στο σπίτι του και μπήκε στο τζιπ που βρίσκονταν ακριβώς απέναντι από την εξώπορτα του σπιτιού του.

Το μόνο που πρόλαβε να κάνει είναι να βάλει μπρος τη μηχανή όταν εκείνη τη στιγμή έφτασαν ακριβώς δίπλα του οι άγνωστοι εκτελεστές.

Τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και οι αστυνομικοί βρήκαν αρχικά 18 κάλυκες από καλάσνικοφ και δύο κάλυκες από πιστόλι των εννέα χιλιοστών.

Το θύμα δέχθηκε σφαίρες από το θώρακα μέχρι το κεφάλι, και απ' όλες τις πλευρές και έπεσε αιμόφυρτος στο κάθισμα του αυτοκινήτου.

Τα προφητικά λόγια του

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, ο άτυχος αρχιφύλακας είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι μπορεί να είναι στόχος, λέγοντας ότι η δουλειά του είναι τέτοια που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο ποτέ δεν είχε ζητήσει προστασία.

«Ελπίζω μόνο αν συμβεί κάτι τέτοιο να μην είναι μαζί μου και κάποιος δικός μου άνθρωπος και πάθει και κείνος κακό...», φέρεται να είχε πει

ΦΩΤΟ TVSTAR.GR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top