ΤΕΣΣΕΡΑ ήταν τα λάθη που πρόδωσαν τους απαγωγείς της 27χρονης

Τι τους «έκαψε» και πιάστηκαν στη φάκα;

ΤΕΣΣΕΡΑ ήταν τα λάθη που πρόδωσαν τους απαγωγείς της 27χρονης

​Τέλειο έγκλημα λένε πως δεν υπάρχει... Ειδικά στη χώρα μας που η εξιχνίαση απαγωγών αγγίζει το 100%, η σπείρα των κακοποιών δεν είχε με το μέρος της ούτε καν τις πιθανότητες, αφού όπως έδειξε και η έρευνα των αστυνομικών, είχαν κάνει αρκετά λάθη που οδήγησαν στην ταυτότητα τους.

Λαθος πρωτο: Η 27χρονη φοιτήτρια ενώ ήταν όμηρος στα χέρια τους ζήτησε να της αγοράσουν κάποια ρούχα. Ήταν τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα που την απελευθέρωσαν. Αποτελεσμα; Aπό το συγκριτικό βιολογικό υλικό να προσδιοριστεί και να ταυτιστεί το DNA του πρώτου δράστη.

Λαθος δευτερο: Οι δράστες, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, φάνηκε ότι δεν είχαν μεγάλη εμπειρία καθώς θεώρησαν ότι μπορούν να μετατρέψουν την απαγωγή της φοιτήτριας σε οικογενειακή υπόθεση, αφού χρησιμοποίησαν δυο μοτοσικλέτες που ανήκουν στον αδερφό ενός εκ των δραστών.

Λαθος τρίτο: Σε κάθε απαγωγή οι αστυνομικοί αναζητούν αδιάσειστα στοιχεία και ένα από αυτά είναι τα λύτρα που παίρνουν οι δράστες. Τα 82.500 ήταν προσημειωμένα και βρέθηκαν σε σημείο που οι απαγωγείς δεν μπορούν να αρνηθούν ότι δεν γνώριζαν την ύπαρξή τους.

Λαθος τεταρτο και ίσως η αρχή για να ξετυλιχθεί το κουβάρι: Οι απαγωγείς χρησιμοποίησαν ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκει εδώ και χρόνια σε εταιρεία που έχει κλείσει και στην οποία εργαζόταν ο φερόμενος ως εγκέφαλος. Όταν έκανε τις πρώτες κλήσεις ήταν θέμα χρόνου να φτάσουν στην ταυτότητά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top