Το ξέσπασμα του αδελφού του Ανδρέα Παπανδρέου: «Με έκλεισαν με το ζόρι σε γηροκομείο!»

«Γιατί δεν με αφήνουν σε ένα δωμάτιο στο Καστρί;»

Τα παράπονά του μέσα από το γηροκομείο όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες εξέφρασε ο ετεροθαλής αδερφός του Ανδρέα Παπανδρέου και θείος του πρώην πρωθυπουργού.

«Είναι απαράδεκτη η παραμονή μου σε ένα γηροκομείο χωρίς τη θέλησή μου» αναφέρει ο Γεώργιος Γ. Παπανδρέου ενώ υποστηρίζει ότι τον παγίδευσαν λέγοντάς του ότι η μεταφορά έγινε απλά για να κάνει εξετάσεις.

«Η παρουσία μου εδώ είναι μυστηριώδης. Μου είπαν ότι θα με φέρουν για δυο τρεις ημέρες, με σκοπό να υποβληθώ σε ιατρικές εξετάσεις. Τελικά, αντί για εξετάσεις, μου πήραν μόνο την πίεση που ήταν 17, όμως βλέπω ότι η κατάσταση εδώ είναι μόνιμη. Χωρίς να με έχουν ρωτήσει ή να το έχω αποφασίσει με μετέφεραν εδώ και δεν καταλαβαίνω τι επιδιώκουν με αυτό. Προφανώς για να πεθάνω... Είναι σαν κάποιοι να θέλουν να απαλλαγούν από την παρουσία μου. Γι' αυτό θέλω να δημοσιοποιήσω τη σημερινή μου κατάσταση, που τη θεωρώ απαράδεκτη», ανέφερε.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στα ανίψια του, λέγοντας ότι θα μπορούσαν να του επιτρέψουν να μείνει σε ένα από σπιτάκια που υπάρχουν στη βίλα στο Καστρί.

«Θέλω από το Καστρί να δώσουν ένα δωμάτιο για μένα και ένα για την κοπέλα που με φροντίζει. Αλλά αν δε θέλουν να τους επιβαρύνω με την παρουσία μου εκεί τότε επιθυμώ να επιστρέψω στο σπίτι μου, που αγόρασα με τα χρήματα που πήρα από την πώληση της βίλας της μητέρας μου, της Κυβέλης. Την πούλησα κοψοχρονιά γιατί δεν είχα να πληρώσω τον φόρο κληρονομιάς που τότε, το 1979, ήταν 7 εκατομμύρια. Ο αδερφός μου, ο Ανδρέας, μου υποσχέθηκε ότι θα μου δώσει κάποια λεφτά, σύμφωνα με όσα είχε πει και ο πατέρας μας πριν πεθάνει, αφού εγώ δεν πήρα μερίδιο από κει, αλλά με κορόιδεψε. Αν είχα δώσει τη θρυλική βίλα για να γίνει πολυκατοικία, όπως μου τη ζητούσαν, θα είχα βγάλει πολλά χρήματα από τα τόσα διαμερίσματα που θα έπαιρνα, αλλά δεν ήθελα κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top