Η ώρα της κρίσης για τον 25χρονο φερόμενο ως δολοφόνο της Φαίης και την αδελφή της

Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει στις 5 Μαϊου

Η ώρα της κρίσης για τον 25χρονο φερόμενο ως δολοφόνο της Φαίης και την αδελφή της

Ένας χρόνος έχει περάσει σχεδόν από τότε που το χαμόγελο της 23χρονης Φαίης έσβησε για πάντα και οι γονείς της άτυχης κοπέλας ζουν δραματικές στιγμές.

Σε λίγες ημέρες στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο 25χρονος. Στο εδώλιο όμως θα καθίσει και η μεγαλύτερη αδελφή της Φαίης για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.

Η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 23χρονης, κ. Ασπρίδη δήλωσε: «Οι ανθρώπινες ψυχές των δύο αυτών δύστυχων ανθρώπων, του πατέρα και της μάνας δεν μπορούν να αντέξουν τις ψυχρές και απαξιωτικές συμπεριφορές και πράξεις όλων των κατηγορουμένων.

Ποιος και γιατί όπλισε το χέρι του φονιά δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Γιατί να χαθεί η αθώα αυτή ύπαρξη και γιατί να αναμειχθεί με τέτοιον τρόπο στο στυγερό αυτό έγκλημα η ίδια η αδελφή, επίσης δεν έχει απαντηθεί.»

Οι σχέσεις της 32χρονης με τους γονείς της είναι πολύ κακές. Mάλιστα της έκαναν έξωση από το σπίτι που της είχαν παραχωρήσει. Τραγική μορφή ο πατέ��ας των δύο γυναικών που τρέμει τη στιγμή που θα καταθέσει στο δικαστήριο και θα πρέπει να μιλήσει για την μεγάλη του κόρη. Η μητέρα, που είναι κατάκοιτη δεν θα παραστεί. Ο 25χρονος από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στη Φαίη.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Στάθης Καρυδομάτης ανέφερε: «Ένας εκνευρισμός, ένας θυμός μεταξύ δύο ερωτευμένων εξελίχθηκε σε χειροδικίες… Όταν η Φαίη έμαθε για την παράλληλη ερωτική σχέση».

Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει στις 5 Μαϊου. Η οικογένεια και οι φίλοι της άτυχης Φαίης περιμένουν κατά την ακροαματική διαδικασία να φωτιστούν όλες οι σκοτεινές πτυχές του θρίλερ του θανάσιμου τραυματισμού της Φαίης στη Νέα Μάκρη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top