Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Β. Παλαιοκώστα - Δείτε φωτό: Είναι αγνώριστος!

Με εμφύτευση μαλλιών και πλαστικές;

Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Β. Παλαιοκώστα - Δείτε φωτό: Είναι αγνώριστος!

Πρώτη ανάρτηση: 23/10/2013 16:08

Νέο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα.

Το νέο ένταλμα αφορά την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας από κοινού, κ.α αδικήματα, που έλαβαν χώρα την 06/02/2011, στον οδικό άξονα Λιβαδειάς – Αράχοβας, κατά τη διάρκεια καταδίωξης αυτοκινήτου Audi A 4 από αστυνομικές δυνάμεις. Οι φωτογραφίες ωστόσο που δόθηκαν στην δημοσιότητα μόνο τον Βασίλη Παλαιοκώστα δεν θυμίζουν. Φαίνεται να έχει κάνει εμφύτευση μαλλιών και... πλαστικές με αποτέλεσμα να μην μοιάζει με τον γνωστό καταζητούμενο.

Αυτό που μπερδεύει λίγο το πράγμα είναι πώς οι αστυνομικοί δεν διευκρινίζουν αν είναι ο Β. Παλαιοκώστας, αλλά όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, είναι ένας από τους δύο επιβαίνοντες στο όχημα. Εν τω μεταξύ, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να συνεχίζεται η "συνεργασία" του με τον επίσης καταζητούμενο, Ν. Μαζιώτης, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

23102013-daeeb2.jpg23102013-daeeb.jpg

Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Παλαιοκώστας ήταν ένας από αυτούς που πυροβόλησαν κατά αστυνομικών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από αυτούς.

Η αστυνομία ζητά από όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 ��αι 10414.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top