Σήμερα η κηδεία του 19χρονου που πήδηξε από το τρόλεϊ επειδή δεν είχε εισιτήριο!

«Δεν γίνεται κάποιος να πηδάει με την πλάτη» λέει ο πατέρας

Σήμερα η κηδεία του 19χρονου που πήδηξε από το τρόλεϊ επειδή δεν είχε εισιτήριο!

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του 19χρονου που έχασε τη ζωή του όταν πήδηξε έξω από το τρόλεϊ το βράδυ της Τρίτης στο Περιστέρι, για να μην πληρώσει εισιτήριο!

Αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

«Όσοι ήταν παρόντες στο συμβάν να τρέξουν να πουν την αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας σήμερα σε πρωινή εκπομπή ο τραγικός πατέρας.

«Δεν γίνεται κάποιος να πηδάει με την πλάτη», επισήμανε και πρόσθεσε: «Σήμερα είναι το δικό μου παιδί. Αύριο θα είναι αλλουνού».

Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι υπάρχουν αναφορές πως ο 19χρονος και ο ελεγκτής είχαν ξαναβρεθεί στο παρελθόν, ενώ διέψευσε τις πληροφορίες ότι ο ίδιος και η σύζυγός του είναι άνεργοι.

Από την άλλη, η δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου νέου, Αρετή Παπαναγιώτου, δήλωσε πως τα αποτελέσματα της νεκροψίας θα είναι καθοριστικής σημασίας για τη διερεύνηση των αιτιών. «Θέλουμε να απαντηθούν τα ερωτήματα, να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα και να αποδοθεί η δικαιοσύνη» είπε μεταξύ άλλων.

Ακόμα η δικηγόρος έκανε έκκληση σε όποιον ήταν αυτόπτης μάρτυρας να καταθέσει ότι είδε: «Από τη δική μας πλευρά προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι πραγματικά έγινε. Η εικόνα που έχουμε διαμορφώσει είναι ότι υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός μέσα στο τρόλεϊ. Περιμένουμε την πραγματογνωμοσύνη. Μέχρι τότε, όλα είναι εικασίες και αυθαίρετα συμπεράσματα. Σίγουρα ο πατέρας του παιδιού θα ήθελε πολύ η αλήθεια να είναι ότι ο γιος του δεν άνοιξε μόνος του την πόρτα».

«Η απώλεια είναι τεράστια. Ζητούμε κατανόηση, σεβασμό και να βρεθούν οι πραγματικές αιτίες και οι συνθήκες θανάτου» είπε η δικηγόρος.

Σήμερα το τελευταία αντίο

Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το απόγευμα στις 17:00 το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Θανάση, στο νεκροταφείο Περιστερίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top