Επιστολές Βίκυς Σταμάτη σε Πατριάρχη και Κωστή Στεφανόπουλο: Βοηθήστε με!

«Θέλω να βρεθώ κοντά στο παιδί μου»

Επιστολές Βίκυς Σταμάτη σε Πατριάρχη και Κωστή Στεφανόπουλο: Βοηθήστε με!
Την αποφυλάκισή της ώστε να βρεθεί κοντά στο παιδί της ζητά η Βίκυ Σταμάτη μέσα από επιστολές που έστειλε στον Οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατία Κωστή Στεφανόπουλο.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου κάνει λόγο για σκληρή μεταχείριση και τονίζει πως υφίσταται όλη αυτή την ταλαιπωρία για λόγους πολιτικού εντυπωσιασμού.
«Εσείς κάνατε το μοναδικό παιδί μου Χριστιανό. Ήρθα και το εναπόθεσα στα πόδια σας. Παρακαλώ όπως διαπεράσετε τα τυπικά και να βοηθήσετε να βρεθώ το συντομότερο κοντά στο μονάκριβο παιδί μου» αναφέρει -μεταξύ άλλων- στην επιστολή της προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος έχει βαφτίσει το παιδί της.
stamati2_0.jpg
«Υφίσταμαι σκληρή μεταχείριση στερούμενη εντελώς νομικής βάσεως και όλα αυτά γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού πολιτικού. Θα σας ήμουν ευ��νώμων εάν θα θέλατε να ενδιαφερθείτε για την περίπτωσή μου διότι αυτό επιβάλλεται πρωτίστως από λόγους ανθρωπιστικούς» αναφέρει -μεταξύ άλλων- στην επιστολή της προς τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατία Κωστή Στεφανόπουλο.
stamati-epistoli (1).jpg
Η κα Σταμάτη έγραψε τις συγκεκριμένες επιστολές, τις οποίες δημοσίευσε η Real News, από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού στις 6 Αυγούστου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top