Ισόβια προτείνει η εισαγγελέας για τον Γεωργιανό που σκότωσε τον Νίκο Σεργιανόπουλο

" Ο Νταβίντ Μουρτχικνέλι είναι επικίνδυνη προσωπικότητα"

Την ενοχή του Γεωργιανού δράστη ο οποίος δικάζεται για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, χωρίς μάλιστα κανένα ελαφρυντικό, εισηγήθηκε η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, θεωρώντας πως η απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία αναγνωρίστηκε στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου είναι εσφαλ��ένη, ζήτησε από τους δικαστές να τον κηρύξουν ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και χωρίς ελαφρυντικά. Ζήτησε ακόμη να κηρυχθεί ένοχος και για το αδίκημα της ληστείας.

Σημειώνεται ότι ο Εισαγγελέας χαρακτήρισε τον Νταβίντ Μουρτχικνέλι επικίνδυνη προσωπικότητα που έχει διαπράξει ένα στυγερό έγκλημα.

«Ο κατηγορούμενος ήθελε να τον εξοντώσει με τον τρόπο που τον εξόντωσε. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα έξυπνο άτομο. Τα καταιγιστικά τραύματα και το λύγισμα της λάμας του μαχαιριού βοούν για τη βιαιότητα. Το θύμα δεν μπορούσε να αμυνθεί. Ήθελε να το αποτελειώσει για να μην τον κατονομάσει. Ήθελε να το θάψει μέσα στη σιωπή», είπε χαρακτηριστικά ο Εισαγγελέας.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top