Άφαντοι οι δραπέτες και δολοφόνοι της Κατερίνας παρά το ανθρωποκυνηγητό

Μπλόκα για να μην περάσουν στην Αλβανία

Άφαντοι οι δραπέτες και δολοφόνοι της Κατερίνας παρά το ανθρωποκυνηγητό
Συναγερμός επικρατεί στην ΕΛ. ΑΣ προκειμένου να συλληφθούν οι τρεις επικίνδυνοι κακοποιοί που απέδρασαν από τις φυλακές Τρικάλων και από τα πυρά τους βρήκε τραγικό θάνατο η 25χρονη Κατερίνα, στα Ίσθμια Κορινθίας.

Η αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας για τον εντοπισμό ενός λευκού βαν που φέρεται να έκλεψαν το βράδυ της Κυριακής οι δράστες της ληστείας στα Παλαιοκούνδουρα Αττικής, που οδήγησε στην αιματηρή καταδίωξη και στον θάνατο της κοπέλας.

Να σημειωθεί ότι το λευκό βαν που αναζητείται έχει αριθμό πινακίδας ΚΡΕ 7760.

Για την αστυνομία παραμένει ζωτικής σημασίας ζήτημα να εντοπιστεί το όχημα, προκειμένου να μπορέσουν οι αστυνομικοί να βρουν το τελευταίο στίγμα των κακοποιών και να εντείνουν τις έρευνές τους.

Εκτιμάται ότι οι δράστες έχουν κατευθυνθεί είτε προς την Πάτρα είτε προς την Αθήνα.

Μπλόκα έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα προκειμένου οι Αρχές να προλάβουν να βρουν τους ληστές πριν περάσουν τα σύνορα και βρουν καταφύγιο στην Αλβανία.

Οι δυο Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, ο Μάριαν Κόλα και ο Ερμάλ Ντρεμπάτα ταυτοποιήθηκαν ύστερα από τη ληστεία στην ταβέρνα και την αιματηρή καταδίωξη στα Ίσθμια και μάλιστα έχουν «πλούσιο» ποινικό παρελθόν.

Και οι δυο θεωρούνται άκρως επικίνδυνοι.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top