Πάτρα: Επίθεση ομάδας αντιεξουσιαστών τα ξημερώματα στο αστυνομικό μέγαρο!

Έκαναν ζημιές στις σκοπιές- Έγιναν 9 προσαγωγές

Πάτρα: Επίθεση ομάδας αντιεξουσιαστών τα ξημερώματα στο αστυνομικό μέγαρο!

​Συναγερμός σήμανε σήμερα τα ξημερώματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐα, όταν ομάδα ατόμων που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 2.30 σήμερα τα ξημερώματα, η ομάδα κρατώντας καδρόνια και πέτρες, πλησίασε, δίχως κανείς να τους αντιληφθεί, το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η Αστυνομική Διεύθυνση και προκάλεσαν φθορές στη σκοπιά η οποία βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ερμού και Υψηλάντου.

Από τις αναζητήσεις των αστυνομικών που ξεκίνησαν άμεσα, μετά το περιστατικό, εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο εννέα άτομα, όμως δεν προέκυψε συμμετοχή τους στο περιστατικό και έτσι αφέθησαν ελεύθεροι. Έτσι συνεχίζονται οι έρευνες.

Το ευχάριστο είναι πως ο αστυνομικός που ήταν σκοπός εκείνη την ώρα πρόλαβε και απομακρύνθηκε και μπήκε στο κτίριο και έτσι δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό.

Άμεσα μετά το περιστατικό οι φερόμενοι ως δράστες αποχώρησαν από το σημείο ενώ ξεκίνησαν αναζητήσεις από τις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να εντοπίσουν κάποια από τα άτομα που επιτέθηκαν στο Μέγαρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top