Ταλαιπωρίας συνέχεια: ΧΩΡΙΣ Μετρό και αύριο. Απεργίες και στάσεις όλη την εβδομάδα στα ΜΜΜ

Σκληρό μέτωπο των εργαζομένων. Απεργία στις 31/01 σε όλα τα Μέσα

Ταλαιπωρίας συνέχεια: ΧΩΡΙΣ Μετρό και αύριο. Απεργίες και στάσεις όλη την εβδομάδα στα ΜΜΜ

Πρώτη ανάρτηση: 22/01/2013 17:16

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία για τους οδηγούς και το επιβατικό κοινό καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αποφάσισαν σε κοινή σύσκεψη να συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις προειδοποιώντας με γενικό χειρόφρενο σε περίπτωση που η κυβέρνηση προχωρήσει σε επίταξη.

Αύριο Τετάρτη η πρωτεύουσα τελικά θα μείνει χωρίς μετρό για 7η συνεχόμενη μέρα, ενώ ήδη αποφασίστηκαν νέες απεργίες και στάσεις εργασίας σε ΗΣΑΠ, Τράμ και λεωφορεία.

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

- Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου θα γίνει στάση εργασίας σε ΗΣΑΠ και Τραμ 12.00-16.00, ενώ τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν κανονικά.
- Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας στα λεωφορεία 11:00-16:00.
- Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στάση εργασίας σε όλα τα Μέσα.
- Την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου απεργία σε όλα τα Μέσα συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού.

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), του ΕΚΑ και των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ), της ΟΣΥ ΑΕ (Οδικές Συγκοινωνίες) και της ΕΡΓΟΣΕ, οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν την προσπάθεια της κυβέρνησης και του υπουργείου Μεταφορών να ποινικοποιήσει τους αγώνες των εργαζ��μένων στις μεταφορές.

Έξαλλου, σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να προχωρήσει η κυβέρνηση σε επίταξη των απεργών του μετρό, αποφασίστηκε «να προχωρήσουν, άμεσα, σε κινητοποιήσεις σε όλα τα μέσα μεταφοράς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top