Εκλογές στις 25 Ιουνίου: Η επανάληψη του 40,8% στόχος του Μητσοτάκη 

«Χαμηλοί τόνοι και μακριά από την αλαζονεία ως τις εκλογές» η οδηγία  

Η στρατηγική της ΝΔ για τις εκλογές στις 25 Ιουνίου: Τι μετέδωσε από το Μέγαρο Μαξίμου ο Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στη στρατηγική της κυβέρνησης ενόψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης μετέδωσε ο Γιώργος Ευγενίδης από το Μέγαρο Μαξίμου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  

Επέστρεψε τη διερευνητική εντολή ο Μητσοτάκης στη Σακελλαροπούλου

Όπως τόνισε ο πολιτικός συντάκτης του Star, o Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει καθαρές λύσεις και είναι της άποψης ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος να σχηματιστεί κυβέρνηση τώρα, ιδίως από τη στιγμή που σε περιβάλλον ενισχυμένης αναλογικής το χθεσινό σχεδόν 41% της ΝΔ θα μεταφραζόταν σε 170 έδρες! 

Συνεπώς, οι καθαρές λύσεις επιβάλλουν και γρήγορες κινήσεις και ο κ. Μητσοτάκης θέλει οι εκλογές να έχουν προκηρυχθεί την άλλη εβδομάδα, ώστε να γίνουν ως τις 25/6 και η χώρα να εκπροσωπηθεί σε υψηλό επίπεδο στη Σύνοδο Κορυφής στο τέλος Ιουνίου και στη Σύνοδο Ηγετών του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο. 

Εκλογές 2023: Γαλάζιος ο χάρτης της Ελλάδας – Τα οριστικά αποτελέσματα

Μαξίμου: Χαμηλοί τόνοι και μακριά από την αλαζονεία ως τις εκλογές

Το μήνυμα που εκπέμπει το Μέγαρο Μαξίμου είναι «χαμηλοί τόνοι, όχι εφησυχασμός, όχι αλαζονεία από τα στελέχη της ΝΔ». Και, βεβαίως, αν υπάρχει ένας ποσοτικός στόχος είναι η ΝΔ να μείνει στις ψήφους που πήρε σε αυτές τις εκλογές. που μπορεί να σημάνει απόλυτη πολιτική κυριαρχία στην επόμενη Βουλή. Γι’ αυτό, ως το τέλος της εβδομάδας θα χαραχτεί η στρατηγική των περιοδειών του πρωθυπουργού, ο οποίος και θα είναι και πάλι το ισχυρό χαρτί του κόμματος. 

Το «ταμείο» στη ΝΔ για τη σαρωτική εκλογική νίκη

Πώς εξηγούν στο Μαξίμου την τεράστια αυτή επιτυχία, διότι εξ όσων γνωρίζω, ούτε οι ίδιοι δεν το είχαν φανταστεί. 

Εκλογές: Τι ποσοστό χρειάζεται το πρώτο κόμμα για αυτοδυναμία

Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήπιε μαζί με τους συνεργάτες του στο Μαξίμου τον πρώτο μετεκλογικό πρωινό καφέ και έκαναν και την αποτίμηση. Η απάντηση είναι ότι η ΝΔ έπεισε καταθέτοντας μια καθαρή πρόταση διακυβέρνησης και προσέφερε προοπτική σταθερότητας για την επόμενη μέρα, ενώ στο κυβερνών κόμμα εκτιμούν ότι οι πολίτες ανταποκρίθηκαν και στο δίλημμα για τα πρόσωπα. Στάθμισαν, δηλαδή, και προτίμησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα στο τιμόνι της χώρας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top