Μουντομπάσκετ 2023: Δείτε τις κούκλες συντρόφους των παικτών της Εθνικής

Αυτές οι γυναίκες στηρίζουν τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας

Η Εθνική Ελλάδας έχει πλέον στραμμένο το βλέμμα της στη Νέα Ζηλανδία

«Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα» κι αυτό επιβεβαιώνει η περίπτωση των παικτών της Εθνικής Μπάσκετ. 

Μουντομπάσκετ 2023: Βαριά ήττα για την Εθνική Ελλάδος

Οι παίκτες της Εθνικής μπάσκετ που πάλεψαν σκληρά στον αγώνα με τις ΗΠΑ, αλλά ηττήθηκαν. Τώρα έχουν στρέψει την προσοχή της στη Νέα Ζηλανδία. Δίπλα τους οι σύντροφοί τους, που αποτελούν το στήριγμά τους.

Το ζευγάρι συχνά κάνει βόλτες μαζί 

Το ζευγάρι συχνά κάνει βόλτες μαζί/φωτογραφία από ndpphoto.gr

Γιώργος Παπαγιάννης -  Σοφία Ακριτίδου

Ο Γιώργος Παπαγιάννης εδώ και τρία χρόνια διατηρεί δεσμό με τη  Σοφία Ακριτίδου. Ο ένας έχει γνωρίσει την οικογένεια του άλλου και σύντομα αναμένεται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

O Κώστας Παπανικολάου με τη σύζυγό του πριν χρόνια στα μπουζούκια/φωτογραφία από www.ndpphoto.gr

O Κώστας Παπανικολάου με τη σύζυγό του πριν χρόνια στα μπουζούκια/φωτογραφία από www.ndpphoto.gr

Γιώργος Παπαγιάννης: Δείτε την κούκλα σύντροφό του

Κώστας Παπανικολάου - Αγγελική Μπίθα

Ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ / πάουερ φόργουορντ για τον Ολυμπιακό, είναι παντρεμένος με την Αγγελική Μπίθα. Μάλιστα πρόσφατα ήρθε στον κόσμο και το δεύτερο παιδάκι τους, ένα κοριτσάκι.

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη κόρη για το ζευγάρι, και έτσι ο Κώστας Παπανικολάου θα έχει πλέον τρεις γυναίκες να τον φροντίζουν.

 

 

Γιαννούλης Λαρεντζάκης - Γιώτας Γεωργοπούλου 

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ/σμολ φόργουορντ για τον Ολυμπιακό, φαίνεται να έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Γιώτας Γεωργοπούλου. 

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Βραδινή έξοδος με τη γοητευτική σύντροφό του

 

 

Το ζευγάρι περνάει αρκετό χρόνο μαζί, κάνοντας ταξίδια σε εξωτικά μέρη. Πολλές φορές, μάλιστα, μοιράζονται και στιγμιότυπα από τις διακοπές τους με τους φίλους τους στα social media. 

 

 

 

Τόμας Γουόκαπ - Νάταλι Λορέντζο

O Tόμας Γουόκαπ έχει βρει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της μελαχρινής καλλονής Νάταλι Λορέντζο. Το ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο μαζί, κάνοντας ταξίδια. Μάλιστα η γοητευτική μελαχρινή πέρυσι το καλοκαίρι ταξίδεψε στην Ελλάδα για τον Τόμας Γουόκαπ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top