Τραγωδία στα Τέμπη: Τραυματίστηκε Χανιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια

Τα πρώτα λόγια της μητέρας της

Τραγωδία στα Τέμπη: Τραυματίστηκε Χανιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια

Ανάμεσα στους τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη, βρίσκεται η 23χρονη Χανιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής, Εμμανουέλα Κατζουράκη. Η νεαρή ήταν μεταξύ των επιβατών του επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα τον - έως τώρα - τραγικό απολογισμό των τουλάχιστον 40 νεκρών. 

Τέμπη: «Βγείτε όλοι από το τρένο» - Βίντεο λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση

Σημειώνεται ότι η 23χρονη, η οποία εκτός από παγκόσμια πρωταθλήτρια, είναι και φοιτήτρια φαρμακευτικής σχολής, βγήκε ζωντανή από τη σύγκρουση φέροντας τραύματα που δε θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της, όπως γράφει το flashnews.gr

«Το μόνο που ήθελα να ακούσω είναι ότι το παιδί μου είναι καλά.»

«Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Ένα διάστρεμμα έχει στα πόδια. Ήταν στη σχολή της, είχε κατέβει στην Αθήνα για ραντεβού στο πλαίσιο της σκοποβολής και στον γυρισμό για να επιστρέψει στη σχολή της, αποφάσισε να πάρει τρένο. Το μόνο που ήθελα να ακούσω είναι ότι το παιδί μου είναι καλά. Δεν τη ρώτησα λεπτομέρειες ή σε ποιο βαγόνι ήταν. Ήθελα μόνο να ακούσω ότι ήταν καλά», είπε η μητέρα του κοριτσιού. 

 

 

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας μεταβαίνει τις επόμενες ώρες κοντά στο παιδί της και εκφράζει τη θλίψη της για τις οικογένειες των θυμάτων. «Εμένα το παιδί μου είναι καλά. Δυστυχώς, κάποιες άλλες οικογένειες σήμερα δεν το λένε αυτό. Οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα… Mόνο ότι ευχαριστώ την Παναγία, τίποτα άλλο»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top