Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη φωτογραφία μετά τον θάνατο του γιου του

Συντετριμμένος ο Πορτογάλος super star

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ένα από τα δίδυμα που κυοφορούσε η σύζυγός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, το νεογέννητο αγοράκι τους, πέθανε στη γέννα. 

Θρήνος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε στη γέννα ο γιος του

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», έγραψε στην ανακοινώσή του ο Κριστιάνο. 

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η ανάρτηση της αδερφής του μετά τον θάνατο του γιου του

Ο Πορτογάλος super star πήρε άδεια από τον ποδοσφαιρικό σύλλογο στον οποίο αγωνίζεται, μέχρι να βρει τη δύναμη να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Πράγμα που έκανε χθες Τετάρτη (20/04) με τον φωτογραφικό φακό να τον απαθανατίζει στο Κάρινγκτον, όπου προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του.

 

 

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τη τραγική είδηση της απώλειας του νεογέννητου γιου του και όπως βλέπουμε στο σχετικό στιγμιότυπο, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι συντετριμμένος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top