Mαρία Σάκκαρη: Μέχρι το Australian Open θα έχω κάνει και την τρίτη δόση!

Τι είπε η Ελληνίδα τενίστρια για τον εμβολιασμό

Mαρία Σάκκαρη

Οι αρχές της Αυστραλίας επιβεβαίωσαν με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ο εμβολισμός  ότι θα είναι υποχρεωτικός  για τους τενίστες που θα λάβουν μέρος στο Grand Slam που θα φιλοξενηθεί στη χώρα 17-30 Ιανουαρίου. Υπολογίζεται πως πάνω από το 60% των τενιστών είναι εμβολιασμένοι, ωστόσο υπάρχουν αμφιβολίες για ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα, όπως του  Νοβακ Τζοκοβιτς που φέρεται να είναι αρνητικός στο να εμβολιαστεί.

Μαρία Σάκκαρη: Στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης!

Για το θέμα του εμβολιασμού μάλιστα ρωτήθηκε και η Μαρία Σάκκαρη που όμως σε καμία περίπτωση δεν  ανησυχεί Οπως εξήγησε όχι απλά είναι πλήρως εμβολιασμένη από τον Μάρτιο αλλά έως το πρώτο Grand Slam της χρονιάς θα έχει κάνει και 3η δόση.

 

«Πιστεύω πως δεν θα είναι όπως το φετινό Australian Open, τουλάχιστον έτσι ελπίζω. Ακούμε πως θα είναι διαφορετικά τα πράγματα για τους εμβολιασμένους παίκτες, εγώ είμαι πλήρως εμβολιασμένη από τον Μάρτιο. Θα έχω κάνει και την τρίτη δόση μέχρι τότε! Τα πράγματα θα είναι ευκολότερα για μας. Πιστεύω πως η Tennis Australia θα κάνει το καλύτερο που μπορεί και πως δεν θα περάσουμε πάλι καραντίνα για δυο εβδομάδες. Δεν ξέρουμε ακόμα τους κανονισμούς, αλλά πιστεύω πως δεν θα είναι το ίδιο» 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top