Στο Μεξικό το WTA Finals - Ελπίζει η Μαρία Σακκάρη

Η 26χρονη Ελληνίδα ανέβηκε στο Nο 6 τoυ Race to the  WTA Finals

Μ. Σάκκαρη - Β. Κουντερμέτοβα  2-1 Σετ /11 Αυγούστου 

Το WTA Finals ακυρώθηκε πέρσι εξαιτίας της πανδημίας και δεν μπορούσε ούτε φέτος να διεξαχθεί στην Shenzhen της Κίνας, όμως αυτή τη φορά η WTA φρόντισε να το μεταφέρει σε νέα τοποθεσία, προκειμένου να μη χαθεί και αυτή η χρονιά.

Ασταμάτητη η Μαρία Σάκκαρη: Πέρασε στα ημιτελικά του US Open

Έτσι, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα αυτή την εβδομάδα, οι 8 καλύτερες παίκτριες αυτής της χρονιάς θα διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού από τις 8 έως τις 14 Νοεμβρίου, ενώ το τουρνουά θα επιστρέψει του χρόνου στην Shenzhen της Κίνας, που έχει συμφωνήσει να το διοργανώσει από το 2022 έως το 2030. Μετά την πορεία της στα ημιτελικά του US Open - που ήταν ο 2ος ημιτελικός της σε Grand Slam για φέτος - η Μαρία Σάκκαρη είναι βασική υποψήφια για να βρεθεί στο πρώτο WTA Finals της καριέρας της.

Η 26χρονη Ελληνίδα ανέβηκε  στο Nο 6 τoυ Race to the  WTA Finals κερδίζοντας 7 θέσεις από το Νο.13. Απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της σεζόν και η διαδικασία του Race 4 σημαντικά τουρνουά, το 1000άρι του Indian Wells (4-11 Οκτωβρίου), καθώς και τα 500άρια της Οστράβας (20-26 Σεπτεμβρίου), του Σικάγο (27 Σεπτεμβρίου - 3 Οκτωβρίου) και της Μόσχας (18-24 Οκτωβρίου).

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα highlights των αγώνων 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top