Μποντιρόγκα: Κατηγορείται για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας στο Βελιγράδι

Τι αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ;

Ντέγιαν Μποντιρόγκα

Την περίοδο κατά την οποία μεσουρανούσε στα γήπεδα, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα δεν διακρίνονταν για την ταχύτητα του, αλλά για την σβελτάδα της σκέψης του. Όταν κάθεται όμως πίσω από το τιμόνι τα πράγματα αλλάζουν. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία κατηγορίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας σε δρόμους του Βελιγραδίου.

Ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού στην Πρέμιερ Λιγκ!

Βάσει όσων αναφέρονται στο ρεπορτάζ ο δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τη πράσινη φανέλα (2000-2002), βρέθηκε να τρέχει με 174 χιλ/ώρα σε δρόμο, όπου το ανώτατο όριο είναι τα 80 χιλ/ώρα. Το συμβάν έγινε οκτώ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και του ζήτησαν να σταματήσει στην άκρη του δρόμου.

Τένις: Εκτός τελικού η Μαρία Σάκκαρη

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί ο φάκελος σε βάρος του Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο οποίος -πάντα με βάση τα δημοσιεύματα της Σερβίας- ήταν απολύτως φιλικός με τους αστυνομικούς και ακολούθησε τις οδηγίες τους. Βάσει της εγχώριας νομοθεσίας, οι ποινές που προβλέπονται είναι η ανάκληση του διπλώματος οδήγησης μέχρι οκτώ μήνες, πρόστιμο ή -σε ακραίες περιπτώσεις- και φυλάκιση μέχρι δεκαπέντε ημέρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top