Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ

Τι σκέπτονται οι αρμόδιοι της ομάδας;

Παίκτες του ΠΑΟΚ

Ενα νέο κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή, ο οποίος φυσικά απομονώθηκε, βρέθηκε στον ΠΑΟΚ σήμερα. Οι παίκτες, το προσωπικό και το τεχνικό επιτελείο πέρασαν από εξετάσεις λόγω και του τριήμερου ρεπό που έχουν από τον προπονητή τους. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η γνωστή όπως και σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις.

Θετικός στον κορωνοϊό ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ

Σχετικά με την υψηλή έξαρση κρουσμάτων στη χώρα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και στη διασπορά του ιού στις ομάδες της Super League, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτίθεται  να καταθέσει επιστολή στη λίγκα με  δική της πρόταση, προτείνοντας ουσιαστικά ένα μοντέλο παρόμοιο με αυτό της UEFA, καθώς υπάρχει ο φόβος  πως το πρωτάθλημα μπορεί να μην ολοκληρωθεί.

Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ

Με το ισχύον πρωτόκολλο, ο ΠΑΟΚ πιστεύει πως με τρία κρούσματα σε κάθε ομάδα οδηγούμαστε στην αναβολή των αγώνων και στη δημιουργία μιας μεγάλης αναστάτωσης με κίνδυνο ακόμα και τη μη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος...

Στις σκέψεις των αρμοδίων του ΠΑΟΚ είναι να προτείνουν τρόπους ώστε να ολοκληρώνονται οι διοργανώσεις και να τηρούνται τα πρωτόκολλα υγείας από τις ομάδες  κάτι που για να συμβεί πρέπει να γίνει με αλλαγή υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top