Η ΑΕΚ σάρωσε τη Ζόρια και ελπίζει στην πρόκριση!

Η Λέστερ είναι στην κορυφή του Ομίλου

Δείτε αναλυτικά τα highlights του αγώνα ΑΕΚ-Ζόρια

Η ΑΕΚ ζήλεψε στην Ουκρανία τη δόξα του ΠΑΟΚ και επικράτησε με το ίδιο σκορ (4-1) της Ζόρια, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση.

Τάνκοβιτς (1 γκολ, 1 ασίστ) και Λιβάγια (2 γκολ, 1 ασίστ) έκαναν… ζόρικη εμφάνιση και έβαλαν την ομάδα τους στο παιχνίδι της πρόκρισης καθώς την ίδια ώρα η Μπράγκα γνώριζε την ήττα από την Λέστερ με 4-0.

Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης της ΑΕΚ

Η Ένωση που αγωνίστηκε χωρίς τον προπονητή της Μάσιμο Καρέρα που έμεινε στην Αθήνα λόγω πυρετού, άνοιξε το σκορ με τον  Σουηδό μεσοεπιθετικό μόλις στο έβδομο λεπτό μετά από μπαλιά του Λιβάγια και πήγε στα αποδυτήρια με 2-0 χάρις στο γκολ του πολύ καλού για άλλο ένα ματς Πέτρου Μάνταλου στο 34’. Στο 54' ήταν η σειρά του Μάρκο Λιβάγια να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κροάτη επιθετικό να διπλασιάζει τα γκολ του στο 81’. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα οι Ουκρανοί είχαν μειώσει σε 3-1 με τον Κοτσέργκιν.

Στην αποστολή για Ζόρια οι Τσιγκρίνσκι, Αλμπάνης και Γαλανόπουλος

Η ΑΕΚ που έχει πλέον τρεις βαθμούς μείωσε τη διαφορά από την Μπράγκα στη νίκη, ενώ η Λέστερ είναι στην κορυφή του ομίλου με εννιά βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές. Χωρίς βαθμό έχει μείνει η Ζόρια.

ΖΟΡΙΑ (Bίκτορ Σκρίπνικ): Σεβτσένκο, Χομτσενόβσκι (59' Φαβόροβ), Βέρνιντουμπ, Αμπού Χάνα, Τσίγκανικς, Ιβανισένια, Κοτσέργκιν, Γιούρτσενκο, Καμπάεβ (59' Γκλάντκι), Λούνοβ (46' Ναζάρια), Γκρόμοβ (46' Σαγιάντ).

ΑΕΚ (Τζανλούκα Κολονέλο): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Ινσούα, Σάκχοφ (69' Σαμπανάτζοβιτς), Κρίστισιτς (85' Γαλανόπουλος), Μάνταλος (85' Μπότος), Τάνκοβιτς (75' Ανσαριφάρντ), Λιβάγια.

ΓΚΟΛ: 81' Κοτσέργκιν / 7' Τάνκοβιτς, 34' Μάνταλος, 54', 81' Λιβάγια

Kάρτες: 66' Βέρνιντουμπ / 30' Μάνταλος, 77' Ανσαριφάρντ, 87' Ινσούα

Διαιτητής: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)

Βοηθοί:  Ντέιβιντ Μακγκίτσι (Σκωτία), Σον Καρ (Σκωτία)

Τέταρτος: Νίκολας Γουόλς (Σκωτία)

Η βαθμολογία

Λέστερ   9   9-1  +8
Μπράγκα  6   5-5   0
ΑΕΚ  3   5-6  -1
Ζόρια  0   2-9  -7

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top