Ιμπραΐμοβιτς: «Είμαι πρόεδρος, προπονητής κι ποδοσφαιριστής με έναν μισθό»

Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

Ζλάταν  Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ,  αφού πρώτα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κάνει όλες τις δουλειές στη Μίλαν και παίρνει μισθό μόνο για μία από αυτες, στη συνέχεια μίλησε για το μέλλον του. 

Ο Ζλάταν κυκλοφορούσε παράνομα την Ferrari του

Κέφια είχε ο Ζλάταν  Ιμπραΐμοβιτς  μετά από τη νίκη της Μίλαν απέναντι στη Γιουβέντους. Ο Σουηδός επιθετικός μίλησε έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος. Αυτό φάνηκε και από την απάντηση που έδωσε σχετικά με την ηλικία του. 

«Είμαι μεγάλος δεν είναι μυστικό. Η ηλικία είναι ένα νούμερο, δουλεύω καλά, έχω καλή ισορροπία, έπαιξα περισσότερο τώρα από τον προηγούμενο αγώνα. Νιώθω καλά, προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα με κάθε τρόπο. Είμαι πρόεδρος, προπονητής και ποδοσφαιριστής και όλα αυτά με έναν μισθό. Αν ήμουν εδώ από την πρώτη μέρα της σεζόν, θα είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα" είπε αρχικά ο Ίμπρα. 

Στη συνεχεια ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε: "Θα δούμε. Έχω άλλο έναν μήνα να το ευχαριστηθώ, αλλά ζούμε μία περίεργη κατάσταση την οποία δεν ελέγχουμε. Δεν ξέρω αν οι φίλαθλοι με είδαν ζωντανά για τελευταία φορά. Διαβάστε πίσω από τις γραμμές. Είναι περίεργο να παίζει σε άδειες εξέδρες, αν το Σαν Σίρο ήταν γεμάτο σήμερα, θα ήταν κάτι εκπληκτικό. 

Διασκεδάζω που είμαι στην Μίλαν. Όταν πήγα στις Η.Π.Α, τραυματίστηκα αλλά ήθελα να νιώσω ζωντανός. Είμαι 38 χρονών, δεν έχω την φυσικά κατάσταση που είχα αλλά λειτουργώ έξυπνα. Δεν προσπαθώ να κάνω τα ίδια πράγματα που έκανα όταν ήμουν 20 ετών. Αν δεν μπορώ να κάνω την διαφορά, δεν θα μου αρέσει αυτό. Δεν είμαι εδώ για να είμαι η... μασκότ αλλά για να βοηθήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου». 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top