Πρίντεζης για Σπανούλη: «Σου αξίζει κάθε διάκριση φίλε!»

Ο Σπανούλης στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας 2010-20 στην Euroleague

Βασίλης Σπανούλης - Γιώργος Πρίντεζης

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει κάθε λόγο για να χαμογελά αφού τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή τα πράγματα πάνε περίφημα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έγινε ο δεύτερος παίκτης των «ερυθρολεύκων»  που συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας μετά τον Γιώργο Πρίντεζη και ο τρίτος Έλληνας, αφού στην 10αδα έχει πάρει θέση και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Με την ανακοίνωση της EuroLeague για τον Σπανούλη, έκλεισε και η 10αδα της "All-Decade Team" για την περίοδο 2010-2020, η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης,  Κάιλ Χάινς, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Δημήτρης Διαμαντίδης, Λούκα Ντόντσιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Νάντο Ντε Κολό, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Σέρχιο Γιουλ.

Αυτή η διάκριση χαροποίησε και τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τον συμπαίκτη και πολύ καλό του φίλο.

Σπανούλης και Πρίντεζης έπαιξαν «μάντεψε ποιος»

Δημοσίευσε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, γράφοντας στη λεζάντα: «Σου αξίζει κάθε διάκριση φιλε!!!Χαρούμενος που εχω την τύχη να σε γνωριζω και να παίζω δίπλα σου! #alldecadeteam #euroleague #legend #proudforyou#proudplayfwithyou#happyforyou #therealmvp @olympiachop #behindyou».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top