Aυτός είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας

Συναντήθηκε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και έδωσαν τα χέρια

Ρικ Πιτίνο

O Αμερικανός Ρικ Πιτίνο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνική μπάσκετ!  Ο θρύλος του κολεγιακού μπάσκετ και μέλος του Hall of Fame, ο οποίος βρέθηκε στο τιμόνι του Παναθηναϊκού  το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, οδηγώντας τον στο νταμπλ, συμφώνησε με συνοπτικές διαδικασίες με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «επίσημης αγαπημένης».

Έτσι θα πάρει έτσι την σκυτάλη από τον Θανάση Σκουρτόπουλο και θα προσπαθήσει να την οδηγήσει την Εθνική Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέσω του του προολυμπιακού τουρνουά.

Πριν το προολυμπιακό τουρνουά, η Ελλάδα έχει κι άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού τον Φλεβάρη του 2020 θα κληθεί να δώσει τους πρώτους αγώνες της στο πλαίσιο των προκριματικών του Eurobasket 2021, όπου βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Λετονία, την Βοσνία και την Βουλγαρία. Σε αυτούς τους αγώνες ωστόσο στον πάγκο της Εθνικής αναμένεται να καθίσει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

" Είμαι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, ξεκίνησα πριν 10 λεπτά Θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες την Δευτέρα  αλλά είναι μεγάλη τιμή για εμένα να αποδεχθώ αυτή την θέση. Ανυπομονώ. Μόλις ανακοινωθούν οι όμιλοι (σ.σ των προολυμπιακών τουρνουά) θα παρακολουθήσω το VIDEO και θα ξεκινήσω δουλεια. Δεν θα προπονήσω την ομάδα τον Φεβρουάριο στους αγώνες των προκριματικών του Eurobasket, αλλά στο προολυμπιακό τουρνουά"
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top