Στις 15:00 ο «πρώτος τελικός» της Εθνικής κόντρα στη Ν. Ζηλανδία

Μόνο τη νίκη θέλει η Ελλάδα, ώστε να προκριθεί στη Β ΄φάση του Παγκοσμίου

«Αγώνας δίχως αύριο»... «Ματς επιβίωσης»....και διάφοροι άλλοι πηχυαίαι τίτλοι προλογίζουν τη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ των ανδρών κόντρα στη Ν. Ζηλανδία, για την πρώτη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Κίνας.

Άλλωστε το ελληνικό λεξιλόγιο δεν στερείται επιθέτων. Όπως και να' χει, ο Θανάσης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σήμερα εκτός από τη «χάκα» των σκληροτράχηλων, αλλά δίχως ταλέντο Νεοζηλανδών, έχουν να αντιμετωπίσουν τους εαυτούς τους.

Μετά την ήττα από τη Βραζιλία πέρα από τα επικριτικά σχόλια των απανταχού Ελλήνων «προπονητών της κερκίδας», ειδικών και μη, η ελληνική ομάδα καλείται να αποδείξει ότι παραμένει ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. 

Μπάσκετ: Ήττα - αυτοκτονία για την Εθνική Ομάδα από τη Βραζιλία (78-79)

Για αυτό και στις συζητήσεις μεταξύ των παικτών και του τεχνικού επιτελείου την Τετάρτη στο ξενοδοχείο αυτό που κυριαρχούσε ήταν ότι στο σημερινό αγώνα με τη Ν. Ζηλανδία θέλουν όχι απλώς τη νίκη  - πρόκριση στη Β΄ φάση της διοργάνωσης όσο και μία πειστική εμφάνιση που θα τους δώσει ένα καλο ψυχολογικό ντοπάρισμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Συνέχεια που θα υπάρξει μόνο εάν η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων φιλάθλων σήμερα το μεσημέρι νικήσει τους Νεοζηλανδούς.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top