Μπάσκετ: Για τη δεύτερη νίκη πρόκριση η Εθνική Ομάδα κόντρα στη Βραζιλία

Η αναμέτρηση της επίσημης αγαπημένης των Ελλήνων ξεκινά στις 15:00

O Γιάννης Αντετονκούμπο

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει την Βραζιλία για τη 2η αγωνιστική του ομίλου της και θέλει να διπλασιάσει τα θετικά της αποτελέσματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που διεξάγεται στην Κίνα.  

Μετά το δυνατό και εντυπωσιακό ξεκίνημα κόντρα στο Μαυροβούνιο, η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου είναι πανέτοιμη να κοιτάξει το 2ο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην έμπειρη Βραζιλία.

Οι παίκτες της Ελλάδας γνωρίζουν πολύ καλά ότι το τουρνουά θέλει συνέπεια και διάρκεια και δε θέλουν να πέσουν σε... παγίδες, οπότε η συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό αποτελεί μονόδρομο.

Η Βραζιλία από την μεριά της νίκησε εντυπωσιακά στην πρεμιέρα την Νέα Ζηλανδία και με την εμπειρία και τη σκληράδα που κουβαλά στο παρκέ θέλει να κάνει την έκπληξη και να είναι εκείνη που θα πάρει αυτή την νίκη. 

Νίκη  - έκπληξη της Ν. Ζηλανδίας

Στον αγώνα που προηγήθηκε της αναμέτρησης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, οι Νεοζηλανδοί έκαναν την έκπληξη κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Χάρη στην ευστοχία τους στα σουτ τριών πόντων, οι «All Blacks» κατάφεραν να επικρατήσουν 93-83 των πάλαι ποτέ «Γιούγκων», διατηρώντας έτσι ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top